Big Data Expo

 

Big Data Expo: hét event dat u als data professional niet kunt missen!

Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering. Maar de hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zoud­en moeten halen, maar hóé ze het moeten aanpakken.

De tweedaagse Big Data Expo heeft daarom als doel deze specialisten, uit verschillende big data-disciplines en van verschillende niveaus, samen te brengen met u. Om zo als exposanten en sprekers kennis en kunde te delen met een grote groep specifieke bezoekers die op zoek is naar oplossingen om de grote stroom aan data inzichtelijk en relevant te maken. Daarbij zijn inspiratie en echte handvatten krijgen om verder te komen van onschatbaar belang.

Zodoende brengen wij met enthousiasme en onze constante drive voor kennisdeling en innovatie, gevangen in de Big Data Expo, vraag en aanbod samen en bieden we zo meerwaarde aan een wereld die steeds digitaler wordt. En dát is precies waar de Big Data Expo om draait.

Sprekers zijn onder andere:
Kris Peeters - Managing big data projects using traditional techniques is a recipe for disaster.
Daan Gerits - Data science vs data engineering, two sides of a dysfunctional marriage?
Samuel Lebreton - Using Big Data Analytics to Help Solve Major Healthcare Problems
David Arnoux - A.I. for Marketing - Power Session
en vele anderen.

Locatie:
Nekkerhal Mechelen
Plattebeekstraat 1
2800 Mechelen

Openingstijden:
Woensdag 25 april 2018 van 10:00u tot 17:00u
Donderdag 26 april 2018 van 10:00u tot 17:00u

Parkeren:
Nekkerhal beschikt over een eigen parking voor zo’n 1.500 wagens. Een ticket kost 6 euro. Via de betaalautomaten aan de inkom kun je een jeton aankopen (met munten of briefgeld van maximaal 20 euro). Bij het uitrijden kun je eveneens contant of via bankcontact betalen bij de parkeerwachter.

Meer informatie: Big Data Expo

Partners