28-05-2014

Dimension Data opent drie nieuwe cloud-datacenters

Deel dit bericht


Dimension Data opent drie nieuwe cloud-datacenters wereldwijd. De ICT-dienstverlener komt hiermee tegemoet aan de voortdurende vraag naar enterprise-class clouddiensten in Toronto, Canada en Auckland, Nieuw-Zeeland en volgende maand in São Paulo, Brazilië. Met deze nieuwe Managed Cloud Platform-locaties (MCP’s) komt het aantal publieke MCP’s van Dimension Data nu op dertien, waaronder een bestaand MCP in Nederland, Amsterdam.

De opening van de nieuwe MCP’s volgt kort na de bekendmaking dat Cisco gebruik gaat maken van het Managed Cloud Platform en de SaaS-oplossingen van Dimension Data om zijn klanten en resellers een pakket aan clouddiensten te bieden gericht op de ‘mid-market’. Dimension Data beheert en levert een Infrastructure-as-a-Service-oplossing (IaaS) voor Cisco die wordt ingezet voor het leveren van een aantal gedifferentieerde, hybride cloud-oplossingen.

De MCP’s van Dimension Data hosten de Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Managed Hosting-diensten van het bedrijf in de publieke cloud. Elke MCP biedt eindgebruikers in die regio snelle toegang tot veilige, betrouwbare, hoogwaardige publieke-, private- en hosted private-clouddiensten.
 
Door: Witold Kepinski
 

Tags:

Cloud

Partners