05-09-2024

Snowflake stelt Martin Frederik aan als Country Manager Benelux

Deel dit bericht

Snowflake heeft Martin Frederik aangesteld als Country Manager voor Nederland, België en Luxemburg. In deze rol zal hij het lokale Snowflake-team leiden om de groei van Snowflake in de regio te bevorderen. Snowflake heeft als doel lokale klanten te helpen bij het beheren, gebruiken en veilig delen van hun data, en ondersteunt hen bij het benutten van enterprise AI.

Martin Frederik heeft een schat aan ervaring in klantgerichte functies bij toonaangevende bedrijven zoals Accenture, EMC en VMware. Na het verlaten van Accenture heeft hij tien jaar bij VMware gewerkt, waar hij leiding gaf aan de grootzakelijke commerciële organisatie in Nederland. Hij heeft een doctoraal Informatiekunde afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar zijn interesse in datawarehousing is ontstaan.

"De kans om mijn fascinatie in de mogelijkheden die data en AI voor onze klanten bieden te combineren met mijn ervaring in het leiden van klantgerichte organisaties hebben me enthousiast gemaakt om de rol als leider van Snowflake Benelux te accepteren," aldus Martin Frederik, Country Manager Benelux bij Snowflake. "Ik ben vastberaden om onze klanten en hun datanetwerk te helpen het maximale uit hun data te halen, zodat enterprise AI gemakkelijk, efficiënt en betrouwbaar wordt, en om iedereen toegang te geven tot data, applicaties en AI."

Partners