09-09-2024

HPE introduceert One-Click-Deploy AI-applicaties in HPE Private Cloud AI

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise kondigt aan dat HPE Private Cloud AI beschikbaar is voor bestelling en introduceert nieuwe solution accelerators om artificiële intelligentie (AI)-toepassingen te automatiseren en te optimaliseren. HPE Private Cloud AI is een kant-en-klare, cloudgebaseerde ervaring die samen met NVIDIA is ontwikkeld om bedrijven van elke omvang te helpen generatieve AI-applicaties (GenAI) te bouwen en in te zetten, en is geïntroduceerd als onderdeel van het NVIDIA AI Computing by HPE-portfolio.

Nieuwe solution accelerators geven bedrijven de mogelijkheid om virtuele hulp in één klik te activeren en in enkele seconden operationeel te maken, wat het proces van begin tot eind vereenvoudigd. De eerste solution accelerator die beschikbaar is, is een GenAI virtuele assistent om ontwikkelaars te helpen snel interactieve chatbots te bouwen die vragen beantwoorden in natuurlijke taal. De bots zijn geïnformeerd door de privégegevens van een organisatie en aangedreven door open source Large Language Modelsn (LLM's). Bedrijven kunnen hun AI-toepassingen aanpassen voor meerdere doeleinden: technische ondersteuning, het genereren van verkoopoffertes, het creëren van marketingcontent en meer. De volgende versie van de virtuele assistent kan eenvoudig worden bijgewerkt en zal ondersteuning bieden voor spraak, afbeeldingen en multi-agent ondersteuning, waardoor meer geavanceerde content kan worden gegenereerd en meerdere taken kunnen worden uitgevoerd.

Toekomstige solution accelerators zullen veelgebruikte AI-toepassingen bevatten voor specifieke sectoren, waaronder financiële dienstverlening, gezondheidszorg, detailhandel, energie en de publieke sector. Een selectie van toekomstige solution accelerators zal gebaseerd zijn op NVIDIA NIM Agent Blueprints, AI-referentie use cases die ondernemingen voortdurend kunnen verfijnen op basis van data en feedback.

Solution accelerators zijn aanpasbare, modulaire low-code of no-code toepassingen die gebruik maken van NVIDIA NIM microservices die zijn ontworpen om de time-to-value voor bedrijven te verkorten. Deze bewezen en herhaalbare oplossingen vereenvoudigen de implementatie van AI-applicaties, waarbij doorgaans nieuwe vaardigheden moeten worden aangeleerd, complexe workloads moeten worden geïmplementeerd en agents, meerdere microservices, vectordatabases, datawarehouses, ongelijksoortige databronnen, gebruikersbeheersystemen, scale-out inferentieservers, datasets, AI-modellen en andere IT-resources moeten worden geïntegreerd en geconfigureerd. Solution accelerators draaien in HPE Private Cloud AI, beheerd via HPE GreenLake cloud, en bieden end-to-end beveiliging, inclusief enterprise guardrails en data-isolatie voor extra beveiliging.

HPE voegt Unleash AI programma toe aan HPE Partner Ready
Om klanten te helpen de time-to-value verder te versnellen en meer voordeel te behalen voor hun AI use cases, lanceert HPE het Unleash AI partnerprogramma. Unleash AI is ontworpen om een rijk ecosysteem van toonaangevende partnerorganisaties te ondersteunen, maakt deel uit van het Technology Partner Program van HPE Partner Ready en is een aanvulling op HPE Private Cloud AI. Het nieuwe programma omvat softwareleveranciers voor de data-, AI-model- en AI-toepassingslagen van de technologiestack, evenals system integrators en serviceproviders voor advies, ontwerp, implementatie en beheer van full-stack AI-oplossingen voor klanten. Partneroplossingen, waaronder oplossingen die zijn gebaseerd op NVIDIA NIM Agent Blueprints, zullen worden gecureerd en vooraf gevalideerd om te draaien in HPE Private Cloud AI en zullen profiteren van HPE's brede go-to-market bereik. Dit programma vormt een aanvulling op de nieuwe AI-partnerstrategie die HPE heeft aangekondigd in samenwerking met NVIDIA. Potentiële partners kunnen zich hier aanmelden voor meer informatie over het programma.

Partners