02-09-2024

Veeam Data Platform v12.2 breidt uit naar meer platformen en applicaties

Deel dit bericht

Veeam Software kondigt Data Platform v12.2 aan. Hiermee breidt het bedrijf de ondersteuning voor gegevensbescherming uit naar verschillende platformen en verbetert het de mogelijkheden voor end-to-end cyberbeveiliging. Deze release combineert de meest uitgebreide mogelijkheden voor gegevensback-up, -herstel en -beveiliging en zorgt ervoor dat klanten hun gegevens kunnen migreren en beveiligen op nieuwe platformen.

Ceeam Data Platform v12.2 is een uitgebreide oplossing die organisaties de vrijheid biedt om hun operationele flexibiliteit en beveiliging te behouden, en tegelijkertijd kritieke gegevens te beschermen tegen evoluerende cyberdreigingen en onverwachte veranderingen in de sector. Met Data Platform v12.2 hebben organisaties de vrijheid om de infrastructuur van hun voorkeur te kiezen met schaalbare, op beleid gebaseerde bescherming. De nieuwe integratie met Nutanix Prism Central biedt de beste bescherming voor zakelijke behoeften. Daarnaast zorgt de nieuwe Proxmox VE hypervisor-ondersteuning ervoor dat organisaties kunnen migreren en moderniseren op hun voorwaarden. MongoDB back-up is ook inbegrepen en biedt onveranderlijk, gecentraliseerd beheer en snel herstel.

Het nieuwe platform helpt de transformatie van organisaties naar de cloud, nieuwe hypervisors of HCI te versnellen, met ondersteuning voor Amazon FSx, Amazon RedShift, Azure Cosmos DB en Azure Data Lake Storage. Het platform biedt volledig beheer van YARA-regels, inclusief RBAC, beveiligde distributie en georkestreerd scannen van back-ups, waardoor problemen tijdig worden opgespoord en compliance-regels worden nageleefd.

Met Veeam Data Platform v12.2 is het eenvoudig om de beveiliging te versterken en de activiteiten te stroomlijnen. Met de uitgebreide health checks kunnen schendingen van de gegevensintegriteit en hiaten in de verzameling worden geïdentificeerd. Bovendien kunnen back-ups snel naar archiefopslag worden verplaatst, waardoor de kosten worden geoptimaliseerd zonder dat dit ten koste gaat van de compliance.

Data Platform v12.2 introduceert verschillende nieuwe features, waaronder:
Back-up voor Proxmox VE: Bescherm de native hypervisor zonder het beheer of gebruik van back-up agents. Geniet van flexibele herstelopties, waaronder VM-herstel van en naar VMware, Hyper-V, Nutanix AHV, oVirt KVM, AWS, Azure en Google Cloud; evenals herstel van back-ups van fysieke servers rechtstreeks naar Proxmox VE (voor DR of virtualisatie/migratie).
Back-up voor MongoDB: Versterk je cyber resilience met gemak door gebruik te maken van onveranderlijke back-ups, reservekopieën en geavanceerde opslagmogelijkheden.
Verbeterde Nutanix AHV-integratie: Bescherm kritieke Nutanix AHV-gegevens vanaf replica nodes zonder de productieomgeving te beïnvloeden. Profiteer van een diepgaande Nutanix Prism-integratie met op beleid gebaseerde back-uptaken, verhoogde back-upbeveiliging en flexibiliteit wat betreft netwerkontwerp.
Uitgebreide AWS-ondersteuning: Breid native resilience uit naar Amazon FSx en Amazon Redshift via op beleid gebaseerde bescherming en snel, geautomatiseerd herstel.
Uitgebreide Microsoft Azure-ondersteuning: Breid native resilience uit naar Azure Cosmos DB en Azure Data Lake Storage Gen2 voor veerkrachtige bescherming en snel, geautomatiseerd herstel.


Partners