06-01-2016

Bert Boers neemt dagelijkse leiding SAS Nederland over van Karel Kinders

Deel dit bericht

SAS Nederland kondigt aan dat Managing Director Karel Kinders heeft gekozen voor een andere rol binnen de organisatie. Vanaf 1 januari ondersteunt Kinders vanuit de directie strategische accounts om het meeste uit hun data te halen. Bert Boers, als Vice President verantwoordelijk voor SAS Zuid-West Europa, neemt de dagelijkse leiding voorlopig over.

Karel Kinders was 7 jaar werkzaam als Managing Director van SAS Nederland en besloot dat het tijd werd voor een andere stap: “Ik kies heel bewust voor meer balans tussen werk en privé. De afgelopen jaren waren fantastisch, maar het is tijd dat iemand anders het roer overneemt. In mijn nieuwe (deeltijd)functie bij SAS ga ik me richten op het intensief begeleiden van klanten die door het slimmer gebruiken van data kunnen innoveren en groeien.”

Als managing director wist Kinders zeer succesvolle jaren te realiseren voor SAS Nederland. “Ik ben altijd nauw betrokken geweest bij onze klanten en zie ernaar uit hen verder te begeleiden op het pad naar een datagedreven organisatie. Data is een belangrijke asset en gelukkig realiseren steeds meer bedrijven en instellingen zich dat ook. Door het optimaal inzetten van de oplossingen van SAS profiteren zij van nieuwe inzichten waarmee zij betere beslissingen kunnen nemen die hen helpen hun concurrenten voor te blijven.”  

Bert Boers: “Ik ben ontzettend trots op wat Karel de afgelopen jaren met SAS Nederland heeft gerealiseerd. Ik ben dan ook blij dat hij heeft besloten een nieuwe rol te accepteren binnen onze organisatie en zich in te zetten om de belangen van onze strategische klanten te borgen. Hiermee zijn zij ervan verzekerd dat zij het maximale rendement uit hun SAS-oplossingen halen.”

Tags:

Management

Company:

SAS

Partners