09-10-2017

Maak kans op kosteloze deelname aan de Analytics Experience

Deel dit bericht

Op 17 en 18 oktober vindt in Amsterdam de Analytics Experience 2017 plaats. Tijdens dit internationale congres komen thought leaders, experts en professionals samen om kennis en ervaring te delen over hoe zij analytics op vernieuwende wijze inzetten. Als partner van SAS biedt BI-platform u de kans om dit event kosteloos bij te wonen.   

Analytics Experience heeft een indrukwekkend programma met keynote speakers zoals Zijne Hoogheid Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau, van Vollenhoven. Hij spreekt er namens het Nederlandse Rode Kruis over hoe de organisatie met 510 Global data en analytics inzet om humanitaire hulp te verbeteren. Verder gaat Jim Goodnight, oprichter en CEO van SAS gaat in op de volgende stap in analytics en digitale transformatie.

Hoe te profiteren van Artificial Intelligence?
Ajay Agrawal is Professor of Entrepreneurship van de Universiteit van Toronto en oprichter van het ‘Creative Destruction Lab’, een organisatie waarin de meeste bedrijven die zich bezighouden met AI zijn verenigd. Hij vertelt op het congres hoe organisaties voordeel kunnen behalen met AI en hoe zij zich kunnen voorbereiden op de veranderingen die dit met zich meebrengt. Daarnaast deelt SAS de resultaten van een internationaal onderzoek over het gebruik van AI.

Best practices Rijkswaterstaat, SciSports
Verder worden er tijdens Analytics Experience verschillende best practices op het gebied van analytics besproken. Zo deelt Bas van Essen, hoofd van het Datalab van Rijkswaterstaat, hoe de multidisciplinaire teams van het Datalab op een geïntegreerde manier werken aan innovatieve oplossingen. UMC Utrecht geeft aan hoe het met data en analytics werkt aan de ambitie om leider worden op het gebied van eHealth en big data. Oprichter van SciSports, Giels Brouwer vertelt op het event hoe hij met het nieuwe product BallJames, de voetbalwereld verder wil helpen.

Kosteloos het congres bijwonen
Voor toegang tot de Analytics Experience, die plaatsvindt in Mövenpick hotel in Amsterdam, betaalt u normaliter 990 euro. Als lezer van BI-Platform maakt u echter kans op gratis deelname! U kunt tot donderdagmiddag 12.00 uur mailen aan de redactie: redactie@bi-platform.nl. U hoort later of u een van de winnaars bent.

Partners