29-04-2016

Software AG introduceert MashZone NextGen Business Analytics-oplossing

Deel dit bericht

Software AG maakt de beschikbaarheid bekend van zijn nieuwe MashZone NextGen Business Analytics-oplossing. MashZone NextGen bevat additionele functionaliteit die het gebruikers mogelijk maakt om krachtige, interactieve data-visualisaties te bouwen, dashboards en inzichten te delen, en dashboards te bekijken, op ieder apparaat.

In het digitale tijdperk is het voor iedere onderneming cruciaal om de snel veranderende stroom aan gegevens te kunnen verzamelen, monitoren, dashboarden, analyseren en begrijpen. Hiervoor is Software AG’s Digital Business Platform ontworpen, om het uitvoeren van descriptive, prescriptive en predictive analytics te faciliteren. MashZone NextGen bevat een op HTML5-gebaseerde dashboard builder en guided analytics. Gebruikers kunnen inzicht verkrijgen door gebruik te maken van voorgedefinieerde of zelf te configureren visualisaties.
Volgens Giles Nelson, senior vice president product management krijgen operationeel verantwoordelijken en data-analisten met MashZone NextGen de beschikking over realtime analytics en rijke visualisatie in combinatie met het Digital Business Platform. “Hierdoor kunnen zij nauwkeuriger en sneller handelen en zijn ze in staat om snellere en betere beslissingen te nemen.”
 
Databronnen
MashZone NextGen werkt met verschillende type databronnen, waaronder JDBC-compliant data-stores, streaming data van Apama, in-memory data van Terracotta BigMemory, ARIS-tabellen, XML-bestanden, REST-endpoints en webservices, en Microsoft Excel-spreadsheets. Typische gebruiksmogelijkheden zijn selfservice analytics; in-memory analytics; operational intelligence; datavisualisatie; situational awareness; en selfservice BI.
“De selfservice features in MashZone NextGen geven een zakelijke gebruiker de mogelijkheid om zelfstandig nieuwe dashboards te creëren, zonder dat daarvoor ondersteuning van de IT-afdeling nodig is. Deze autonomie geeft medewerkers het voordeel dat zij sneller tot inzichten kunnen komen wat zorgt voor het versnellen van de besluitvorming”, voegt Nelson toe.
 
MashZone NextGen is een essentieel onderdeel binnen het Digital Business Platform. Het Software AG Digital Business Platform helpt ondernemingen meer data-gedreven te zijn, de klant centraler te stellen, en mensen, processen, applicaties en ‘Things’ te verbinden. Het Digital Business Platform wordt aangeboden in de cloud, as-a-service, on-premises, of als een hybride configuratie.
 
Meer informatie: www.softwareag.com

Partners