16-03-2011

Exalead sponsor BI-event

Deel dit bericht

Cloudview biedt BI-omgeving zonder datawarehouse, op basis van nieuwe searchtechnologie.

Exalead werd in 2000 opgericht door een aantal pioniers op het gebied van Search en introduceert een geheel nieuwe manier van werken in het landschap van digitale content.
Exalead Cloudview gebruikt geavanceerde semantische technologie om structuur, betekenis en toegankelijkheid te bieden aan voorheen niet of nauwelijks gebruikte data. CloudView betrekt data uit vrijwel elk bronsysteem, ongeacht het formaat, en zet die om in gestructureerde, samenhangende informatiebouwstenen voorzien van context,  die direct kunnen worden doorzocht en bevraagd, of kunnen worden gebruikt als fundament voor een nieuw soort leane, innovatieve applicaties voor informatie-ontsluiting.
Tot Exalead's wereldwijde klanten behoren grote bedrijven als PricewaterhouseCooper, ViaMichelin, GEFCO, WorldBank en Sanofi Pasteur - meer dan 100 miljoen unieke gebruikers per maand werken met Exalead’s searchtechnologie.
Exalead heeft kantoren in Parijs, Leusden, San Fransisco, Glasgow, Milaan en Darmstadt, in juni 2010 werd het bedrijf overgenomen door Dassault Systèmes.

Het BI-event, gratis voor abonnees van Database Magazine, vindt plaats op 17 mei 2011 in Intres, Hoevelaken.
 
 

Company:

Exalead

Partners