05-03-2021

IT-specialist Standit levert Business Intelligence diensten

Deel dit bericht

Met Standit heeft Staan per 1 maart een nieuw label gelanceerd, gespecialiseerd in IT-vraagstukken. De rol van data en Business Intelligence zal volgens het bedrijf in de toekomst alleen maar groter worden. De scheidslijn tussen finance en IT vervaagt daarbij steeds meer. Staan speelt in op die ontwikkeling en verwacht klanten met het nieuwe label Standit beter te kunnen bedienen.

Staan is opgericht in 2007 en werkt sindsdien voor de top 500 organisaties in Nederland en buitenland. Staan heeft de afgelopen jaren een Performance Management tak, een RPA-tak (robotgestuurde procesautomatisering) en een BI en Data discipline in het leven geroepen. Om aan deze toenemende vraag te kunnen voldoen en daar een dedicated focus op te hebben, brengt Staan nu haar IT-activiteiten onder in een nieuw eigen label: Standit.

Standit is een zusterbedrijf van Staan en gaat organisaties helpen bij het vinden van de juiste specialisten bij belangrijke IT-gerelateerde vraagstukken. Van oorsprong is Staan een specialist binnen finance & control en een gewaardeerde partner voor interim finance & recruitment. De ervaring leert dat IT-vraagstukken bij organisaties steeds vaker finance gerelateerd zijn. Ook Data, Data Governance en Business Intelligence schurken steeds vaker tegen het finance vlak aan of zijn daarmee verweven.

Standit komt onder leiding te staan van Maarten Kadé en Managing Director Danny ‘t Hoen van Staan.

Partners