13-06-2013

HP introduceert HAVEn Big Data platform

Deel dit bericht


HP introduceert een Big Data portfolio met als platform HP HAVEn. Dit portfolio stelt organisaties in staat om meer inzicht te krijgen in hun data en levert direct resultaten, zo meldt de leverancier op het HP Discover 2013 evenement in Las Vegas.

HAVEn
Om Organisaties meer uit Big Data te laten halen introduceert HP HAVEn. Het Big Data analyse platform levert HP analyse software, hardware en dienstverlening om de volgende generatie van Big Data analyse applicaties en oplossingen te creëren.

Partners
HAVEn combineert technologieën van HP Autonomy, HP Vertica, HP ArcSight enHP Operations Management. Het open platform ondersteunt Hadoop, een groot aantal analyse tools en meerdere virtualisatie-technologieën zoals van VMware en Microsoft. Hiermee kunnen organisaties waarde te halen uit de hele informatie, zowel structured als ook semi-structured en unstructured, aldus Colin Mahony (foto), Vice President en General Manager of Vertica. "De oplossingen worden ook via het partnerkanaal verkocht zoals Capgemini en Accenture. Distributeur Avnet ontwikkelt oplossingen voor zijn resellers."

HP Operations Analytics
HP Operations Analytics is de eerste geïntegreerde Big Data analyse oplossing op basis van HAVEn. Het levert inzichten in alle aspecten van IT operaties zodat organisaties kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen waarborgen, aldus HP De oplossing stelt organisaties in staat om operationele IT data te realiseren, beheren en analyseren. Deze data is afkomstig van verschillende HP producten, zoals HP ArcSight Logger en HP Business Service Management, maar ook bronnen van derden, zoals Splunk.

HP Actionable Intelligence Solutions
HP Enterprise Services introduceert HP Actionable Intelligence Solutions zodat klanten beter met gebruikers in contact kunnen komen en sneller op zakelijke kansen in de markt kunnen reageren. Deze oplossingen stellen klanten in staat om analyses uit te voeren en meer inzichten te winnen uit Big Data. Tevens stroomlijnt het belangrijke processen, zoals klantenaanbiedingen, inkoop, supply chain en inventarisatie van producten, aldus HP.

Big Data Consulting Practice
HP Technology Services breidt de Big Data Consulting Practice uit om klanten beter op weg te helpen met Big Data solutions en voor valkuilen te beschermen. Dit waarborgt volgens HP een optimale prestatie van de IT infrastructuur en ondersteunt de groeiende vraag naar Big Data. De nieuwe aanbiedingen zijn inclusief IT Strategy en Architecture, System Infrastructure en beveiligingsservice. Dit stelt klanten in staat om hun IT infrastructuur af te stemmen op de doelen van de organisaties. Tegelijk bereiken zij overeenstemmingen met de standaards van de industrie en de regelgeving van de overheid, aldus HP.

HP Vertica Community Edition en  HP Autonomy Legacy Data Cleanup
HP kondigt twee aanvullende producten ter ondersteuning aan. De HP Vertica Community Edition is gratis te downloaden software die dezelfde functies levert als HP Vertica Analytics Platform Enterprise Edition zonder contract en tijdbeperking. Klanten kunnen tot 1 terabyte data gratis analyseren voordat zij investeren in een oplossing voor het hele bedrijf.

De HP Autonomy Legacy Data Cleanup is een informatiebeheer oplossing die klanten in staat stelt om oude data te analyseren, kosten te verminderen en risico’s te reduceren. Met deze oplossing kunnen bedrijven oude data toegankelijk maken, begrijpen en classificeren. Verouderde en onnodige data wordt verwijderd terwijl waardevolle data gebruikt kan worden voor de productie van applicaties.
 
 

Tags:

Big Data

Partners