29-08-2024

Hexaware en Blumetra gaan samenwerking aan voor verbetering databeheer

Deel dit bericht

Hexaware Technologies, leverancier van IT-diensten en digitale oplossingen, gaat samenwerken met Blumetra Solutions, een innovator in Master Data Management -oplossingen. Deze samenwerking is gericht op het leveren van cloudgebaseerde MDM-oplossingen die zijn afgestemd op de life sciences-markt.

Via de samenwerking met Blumetra combineert Hexaware haar AI-gedreven expertise met Blumetra's MDM-mogelijkheden om oplossingen te bieden waarmee klanten concurrerend kunnen blijven en effectief de uitdagingen in hun sector kunnen aanpakken.

Beide bedrijven gaan zich richten op het verbeteren van MDM en governance, om de data-integratie tussen onderzoeks-, ontwikkelings-, klinische en commerciële teams te verbeteren. Door geavanceerde MDM-functies te benutten, kunnen organisaties in life sciences zorgen voor bruikbare data tijdens de hele levenscyclus van producten. Dit stimuleert de groei, efficiëntie, klantervaring en governance.

Focuspunten van de samenwerking zijn:
• AI-First-strategie: GenAI inzetten voor datakwaliteit, governance en bronnenbeheer
• Uitgebreid databeheer: data-integriteit en naleving garanderen in alle fasen van de productlevenscyclus.
• Verbeterde samenwerking: verbeterde gegevensuitwisseling tussen klinische teams faciliteren voor efficiënte besluitvorming.
• Geavanceerde technologie: cloudgebaseerde MDM-platforms gebruiken voor verbeterde prestaties en schaalbaarheid.
• Brede impact: oplossingen implementeren bij alle klanttypen in life sciences, waaronder farmaceutische bedrijven en biotechnologische organisaties.

CEO Satish Mallavolu van Blumetra Solutions, bevestigt de mogelijke synergie. "We zijn verheugd om de samenwerking met Hexaware, een wereldwijde specialist in systeemintegratie, aan te kondigen. Dit partnerschap markeert een belangrijke mijlpaal voor Blumetra, omdat we streven naar het leveren van waardevolle en innovatieve oplossingen in data, analytics en MDM. Door het combineren van Hexaware's wereldwijde bereik met onze expertise, zetten we ons gezamenlijk in om uitgebreide en geïntegreerde oplossingen te bieden."

Partners