20-03-2017

The Next View uitgeroepen tot SAP-innovatiepartner van het jaar

Deel dit bericht

The Next View kondigt aan dat het bedrijf is uitgeroepen tot de 2016 Platform Co-Innovation Partner van SAP. Deze award is gebaseerd op succesvolle implementaties en projecten die The Next View in het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. De prijs werd uitgereikt in Kasteel de Haar in Haarzuilens.

Managing Director Ton van Dolder van The Next View is verheugd deze prijs te hebben gewonnen. “Met deze prijs wordt onze toewijding aan innovatie door middel van Design Thinking bevestigd." The Next View en SAP werken nauw samen bij realisatie van meer co-creatie en innovatie in Nederland via de Design Thinking methodologie. The Next View werkt dan ook samen met de Design Thinking Center in Amsterdam. The Next View is de eerste partner in het SAP AppHaus Network, het SAP-partnernetwerk dat zich richt op innovatie en co-creatie door middel van Design Thinking.

Design Thinking
The Next View heeft een druk jaar achter de rug, met innovatieve en geavanceerde projecten als datagedreven landbouw en voorspellende analyses in voetbal. Het project 'Suikerunie Smart Farming' begon als een brainstormsessie in het Design Thinking Center, en is daarna uitgegroeid tot een volwaardig datagedreven project met behulp van HANA en SAP Cloud-technologie om de suikerbietoogst te vergroten. Het project bestaat uit drie onderdelen, een field operations app, inzet van het IoT bij het oogstproces, en datagedreven ras- en teeltadviezen. Deze elementen komen samen om boeren informatie te verstrekken over het gehele teelt- en oogstproces, van groeiproblemen en advies, tot de oogstontwikkeling.

In 2016 kwam ook Remiqz tot leven; een big data platform dat objectief de transferwaarde van profvoetballers bepaalt. Dit platform berekent de huidige marktwaarde van meer dan 10.000 spelers in Europese competities op basis van een breed scala van beschikbare gegevens, waardoor het proces van het vaststellen van de transferwaarde van spelers meer concreet wordt.

Meer informatie: The Next View

Tags:

Channel, SAP, Hana

Company:

TheNextView, SAP

Partners