15-12-2016

Marklogic sluit strategische samenwerking met CIONET Nederland

Deel dit bericht

MarkLogic heeft een strategische samenwerking gesloten met CIONET Nederland. Hiermee gaat het bedrijf actief kennis, content en expertise delen met een actieve community van 620 Digital Leaders en IT-beslissers. MarkLogic is aanbieder van een NoSQL database.

Marklogic heeft diverse grote internationale klanten in sectoren als banking, overheid, media en transport en logistiek. De database maakt volgens Marklogic een naadloze integratie van data uit silo’s mogelijk, zonder in te leveren op performance. Dit jaar won het bedrijf een prijs voor het ICT-project van het jaar met het track & trace-systeem van DHL Parcel Benelux en werd bekend dat ABN Amro haar nieuwe transactiedatabase met Marklogic ontwikkelt.

Dialoog
Jurriaan Krielaart, Territory Director Northern Europe bij MarkLogic, ziet de partnership met CIONET als een belangrijke kans om de dialoog aan te gaan met de IT-executives in het Nederlandse bedrijfsleven. “Talloze bedrijven gebruiken Marklogic onder de motorkap om data uit verschillende systemen samen te voegen in één high-performance platform. We willen onze kennis en expertise op dit gebied graag delen met CIONET-community.”

Kennispartners
CIONET Nederland is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste netwerk van IT-beslissers in de Nederlandse markt. De organisatie heeft internationaal meer dan 6.500 leden, met in Nederland een netwerk van 620 Digital Leaders en IT-beslissers. CIONET organiseert rondetafelsessies en netwerkbijeenkomsten voor de community, waarbij intensief wordt samengewerkt met kennispartners als Marklogic.
Volgens Jeroen Kleinhoven, commercieel partner bij CIONET Nederland, is Marklogic een mooie aanwinst voor ons netwerk. “Een innovatieve partij met een moderne visie, die bovendien door onze leden zelf is aangedragen. Onze partners zijn zowel gevestigde namen als nieuwe opkomende spelers. De databaseoplossing van Marklogic heeft veel bedrijven meer snelheid en flexibiliteit gegeven en hun business veranderd. Dat innovatieve karakter past bij CIONET en onze community.”

Meer informatie: Marklogic

Tags:

Database, NoSQL

Company:

MarkLogic

Partners