25-05-2011

MagnaView presenteert met Patronus nieuwe BI-oplossing voor juridische sector

Deel dit bericht

Nederlandse software voor visual analytics wereldwijd ingezet voor gebruikers van Practice Management systeem Aderant Expert.

Op de Aderant User Conference in Orlando (Florida) heeft MagnaView Patronus gelanceerd, een Business Intelligence oplossing voor het Practice Management System Aderant Expert. Aderant Expert wordt wereldwijd door bijna 400 grote en middelgrote legal firms gebruikt. Patronus is ontwikkeld in samenwerking met de partners Timesoft (Baarn) en Accola (Alpharetta, Georgia), en Nederlandse gebruikers van Aderant Expert.
Patronus is een product waarin de visual analytics software van MagnaView wordt toegepast voor dashboards, ad hoc analyse en reporting. Om waarde van de analyses te verhogen, sluiten deze direct aan bij de wensen van de verschillende business users. Dagelijkse beslissingen door fee-earners en sectieleiders worden ondersteund door dashboards. De ad hoc analyses sluiten aan bij de wensen van de BI afdeling. Reporting is beschikbaar voor iedereen, zodat elke werknemer de mogelijkheid heeft om een hard-copy document uit te printen en bijvoorbeeld mee te nemen naar een vergadering. Het is erg belangrijk gebleken om de business user centraal te stellen bij het ontwikkelen van een dergelijke analyse tool. Door samen te werken met partners en gebruikers is dit ook gelukt.

Bron: MagnaView


 

Company:

MagnaView

Partners