07-07-2014

T-Systems breidt partnership uit met SAP op het gebied van SAP HANA

Deel dit bericht


T-Systems breidt het partnership uit met SAP op het gebied van SAP HANA. Gezamenlijk richten ze zich op het leveren van een platform en cloud-oplossingen voor SAP HANA.

SAP-klanten profiteren volgens de twee partijen hiermee van T-Systems' ervaring op gebied van SAP hosting uit een private cloud. Klanten van T-Systems kunnen door de samenwerking gebruikmaken van de nieuwe dienst 'Dynamic Services for SAP HANA'. 

T-Systems en SAP AG bieden de mogelijkheid om 'proof-of-concept' (POC)-activiteiten van SAP HANA te verrichten voor deze nieuwe dienst. Zo kunnen organisaties de omgeving eerst testen en ervaren voordat een volledige implementatie is ingezet. De proof-of-concepts dekken het gehele applicatie-landschap, ook voor kortere periodes.

Met SAP HANA kunnen bedrijven strategische beslissingen. Dit is mogelijk door real-time analyses en rapportages, gecombineerd met versnelde bedrijfsprocessen. De software helpt bedrijven hun totale organisatie in real-time te managen, inclusief simulatie, planning, uitvoering, analyse en de mogelijkheid om direct voorspellingen te doen voor bedrijfskritische processen.

WK

 

Partners