07-05-2014

EMC Business Partner Program helpt partners oplossingen en services te verkopen

Deel dit bericht


EMC introduceert het Business Partner Program (BPP) die het Velocity partnerprogramma vervangt. Het EMC Business Partner Program helpt partners beter oplossingen en services te verkopen, zoals cloud, Big Data en security, zo meldt de leverancier tijdens EMC World 2014 in Las Vegas.

Het nieuwe BBP voegt alle eerdere EMC-partnerprogramma’s (RSA, Pivotal en Service Providers) samen onder een paraplu. Hierdoor krijgen partners veel meer mogelijkheden zich te ontwikkelen, te specialiseren en te positioneren als juiste business partner voor klanten.

Het EMC Business Partner Program smelt alle EMC partner programma's samen onder één paraplu. Partners die veel investeren in kennis en kunde worden extra beloond door EMC en de VCE alliantie, een samenwerking van EMC en Cisco. Het BPP is in samenspraak met partners ontwikkeld en biedt meer flexibiliteit, keuze en betere toegang tot oplossingen en diensten.

Binnen het BBP kunnen partners de tracks kiezen die het beste bij hun eigen strategie passen. De tracks binnen het BBP zijn: EMC resell, distribution, cloud service provider, system integrator en outsourcer evenals het RSA SecurWorld-programma. Partners die in meerdere tracks participeren, kunnen verdiende dollars en training uit de ene track gebruiken in andere tracks voor maximale flexibiliteit, om kosten te verlagen en te investeren in andere EMC-oplossingen. 

Voor partners die gekwalificeerd zijn in VMware-, Pivotal-, RSA- en VCE-programma’s biedt EMC cross-program-training credits waarmee partners investeringen in sales en technische certificeringen drastisch kunnen verlagen. EMC biedt gekwalificeerde partners aanvullende incentives voor het verkopen van gecombineerde oplossingen van EMC-, VMware-, Pivotal- en VCE-technologie. EMC biedt ook nieuwe incentives en investeert in go-to-market ondersteuning voor Cloud Service Providers en Global Alliance partners.

EMC verder meer nieuwe ‘Partner Only’ producten, zoals de VNXe3200 array en het DD2200 systeem. Ook zijn er vernieuwingen voor EMC VSPEX Proven Infrastructure portfolio, waaronder 11 configuraties voor de nieuwe VNXe arrays en Data Domain systemen.

EMC opent tot slot een Partner Solution Innovation Center voor Global Alliance partners. Het centrum staat in Bangalore India.

Door: Witold Kepinski


Tags:

Storage

Partners