10-02-2014

QNH Consulting sluit samenwerking met SAS

Deel dit bericht

 

QNH Consulting, IT-dienstverlener en kennispartner, heeft een samenwerking gesloten met SAS, specialist op het gebied van Business Analytics. Het partnership richt zich specifiek op SAS Visual Analytics. Door deze oplossing op te nemen in haar portfolio, helpt QNH klanten Big Data beter te benutten en te analyseren waardoor zij sneller de juiste beslissingen kunnen nemen.

"Door de samenwerking met QNH voegt SAS een sterke partij toe aan haar partnernetwerk voor SAS Visual Analytics. Hiermee kan het succes van de software, die al in gebruik werd genomen door verschillende klanten, verder worden uitgebreid", aldus vertelt Ernst-Jan van Hattum, Commercieel Manager Business Intelligence bij QNH. “Met SAS Visual Analytics zijn we in staat onze klanten te laten zien wat Big Data concreet voor hen kan betekenen en hoe ze door deze data slim te gebruiken, meer uit hun organisatie kunnen halen.”

Big Data analytics


QNH besloot SAS Visual Analytics aan te bieden om beter in te kunnen spelen op de vraag naar Big Data analytics. Van Hattum: “QNH richt zich op het totale BI-speelveld. Dat betekent dat we ons niet alleen focussen op de techniek, maar ook op strategie en bedrijfsprocessen. Naast de standaard rapportages en analyses zie je dat er veel vraag is naar concrete oplossingen die kunnen helpen waarde uit de grote hoeveelheid data te ontsluiten. We wilden ook daarin iets voor onze klanten kunnen betekenen en zochten een passende aanvulling op onze dienstverlening. We zijn ons gaan oriënteren op nieuwe software en mogelijke partnerships waarbij we uiteindelijk voor SAS Visual Analytics kozen. SAS staat bekend om sterke technologie. Met SAS Visual Analytics kunnen we deze technologie met een gebruiksvriendelijke interface naar de business professional brengen zodat deze zelf aan de slag kan met Big Data.”

Bianca van Dulmen, Manager Business Unit Visual Analytics bij SAS besluit: “Door de expertise en visie die zij in huis hebben kunnen ze optimale ondersteuning bieden aan klanten bij Big Data-vraagstukken en hen adviseren met betrekking tot processen, mensen en techniek. Met deze geïntegreerde benadering biedt QNH belangrijke meerwaarde om organisaties te helpen hun prestaties te verbeteren.”

Door: Witold Kepinski

 

Company:

QNH

Partners