03-02-2014

Oracle levert nieuwe In-Memory Applicatio?ns voor PeopleSoft

Deel dit bericht

 

Oracle introduceert twee nieuwe Oracle In-Memory Applications voor Oracle’s PeopleSoft: Oracle’s PeopleSoft In-Memory Financial Position Analyzer en Oracle’s PeopleSoft Financial Allocations Analyzer.

Deze applicaties zijn volgens Oracle vanaf de basis geoptimaliseerd om te profiteren van de processing-capaciteiten van Oracle Engineered Systems, zoals Oracle Exadata Database Machine en Oracle SuperCluster, maken deze nieuwe applicaties het mogelijk om real-time situaties te simuleren. "Dit helpt CFO’s bij het stimuleren van de bedrijfsresultaten door sneller en strategischer beslissingen te nemen.Door analyses en vergelijkingen uit te voeren, ontdekken bedrijven hun eigen groeikansen en verzilveren ze die ook. Het verlaagt potentiële kostenrisico’s en onderneemt corrigerende acties tijdens een financiële periode", aldus Oracle.

Dankzij een intuïtieve interface en veel rekenkracht, stelt deze applicatie gebruikers in staat om sneller data te verwerken, analyses uit te voeren en financiële resultaten te vergelijken. Dit stelt ze in staat sneller slimmere beslissingen te nemen die een positieve invloed hebben op wat een bedrijf overhoudt, onder aan de streep.

Door te profiteren van een gesloten proces, kunnen veranderingen in bedrijfsregels geëvalueerd worden en automatisch ‘echt’ ingezet worden door simpelweg het gewenste scenario te selecteren, aldus het bedrijf van Larry Ellison. De Oracle-systemen, -servers en -storage zijn ontwikkeld samen met Oracle Database, Oracle Fusion Middleware en Oracle Applications.

Door: Witold Kepinski

 

 

Tags:

ERP

Partners