19-06-2023

Alteryx verbetert integratie met Databricks om AI toegankelijker te maken

Deel dit bericht

Alteryx heeft technische mogelijkheden gelanceerd om klanten in staat te stellen de kracht van het Databricks Lakehouse Platform te benutten met Alteryx Analytics Cloud. Deze mogelijkheden bouwen voort op het Alteryx portfolio, waaronder Alteryx AiDIN en de taalmodellen (LLM) van Databricks zoals de recente Dolly, die analytics, machine learning en generatieve AI toegankelijker maken.

De integratie van het Alteryx Analytics Cloud Platform met Databricks biedt één cloud-native datastack die de deur opent voor meer niet-technische gebruikers om de no-code bouwstenen van Alteryx te gebruiken om toegang te krijgen tot de data die ze nodig hebben en een workflow op te bouwen om data voor te bereiden, te mengen, te transformeren en te analyseren in het Databricks Lakehouse. Het stelt organisaties in staat om:
• Slimmere zakelijke beslissingen te nemen die innovatie stimuleren en de TCO verlagen door medewerkers in staat te stellen met data te werken op de manier die zij verkiezen en gebruik te maken van de AI-aangedreven functies van het cloudportfolio van Alteryx met de Lakehouse-architectuur van Databricks, inclusief ondersteuning voor Deltatabellen.
• Productiviteit en operationele efficiëntie te verhogen door de hoeveelheid tijd te verminderen die medewerkers besteden aan het voorbereiden en cureren van data met Alteryx pushdown verwerking in Databricks Spark.
• De toegang tot gegevens in verschillende omgevingen te centraliseren en beheren met Alteryx Analytics Cloud-ondersteuning voor Databricks Unity Catalog, zodat meer medewerkers kunnen deelnemen aan het beslissingsproces.

Tags:

Data, Analytics, AI, LLM, Cloud

Company:

Alteryx, Databricks

Partners