25-11-2019

MarkLogic en Ordina winnen Channel Award

Deel dit bericht

De snelle groei van het partnernetwerk van MarkLogic is beloond tijdens de Channel Award 2019. Voor de samenwerking met Ordina won het de prijs voor de meest succesvolle partner netwerkuitbreiding van het jaar. Beide organisaties werken samen op het gebied van data-integratie en innovatieve projecten voor organisaties, gebruikmakend van het enterprise dataplatform van MarkLogic.

MarkLogic en Ordina beklonken hun samenwerking afgelopen juni met een officiële overeenkomst. De twee partijen streven hetzelfde doel na: de digitale huishouding van grote organisaties verbeteren en een toekomstbestendig datafundament voor hun organisatie te creëren, zodat ze sneller, beter, efficiënter en duurzamer kunnen opereren en innoveren. Ordina levert daarvoor de consultancy-expertise en MarkLogic het technologische fundament.
 
Jury-favoriet
Een van de grootste nagelbijters van de Channel Awards 2019 was de strijd om de winst in de ‘Most Successful Partner Network Extension of the Year’ categorie. MarkLogic en Ordina namen het onder andere op tegen Betty Blocks, Trend Micro en VMware. Dankzij de vele voorkeursstemmen van het publiek en de uitgesproken voorkeur van de jury kwam de Utrechtse tandem uiteindelijk als winnaar uit de bus.

Company:

MarkLogic, Ordina

Partners