13-05-2019

Esri verwelkomt Net4s als Silver-partner

Deel dit bericht

Net4s treedt toe tot het Esri Partner Network als Silver-partner. De nieuwe partner ondersteunt utility-organisaties met verschillende diensten rondom de asset informatievoorziening.

Net4s adviseert over de inrichting van de asset informatievoorzieningen en ontzorgt organisaties bij de implementatie en optimalisatie hiervan. De Net4s-expertise op het gebied van datamigratie en kwaliteitsborging is onderscheidend. GIS vormt binnen informatie-architectuur een belangrijke basis. Net4s zet het ArcGIS-platform in als geavanceerde oplossing om de assets van bijvoorbeeld nutsbedrijven of gemeenten in kaart te brengen, te monitoren en te managen.

Dimitry Dekker, mede-directeur van Net4s ziet veel potentie in de intensivering van de samenwerking met Esri. “De richting waarin ArcGIS groeit, sluit erg goed aan bij de ontwikkelingen in onze klantenkring en biedt uitstekende mogelijkheden voor het realiseren van passende oplossingen voor asset informatievoorziening. Met dit partnership willen we ons diensten- en productenaanbod verder versterken.”

ArcGIS-extensie
Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is enthousiast over het nieuwe partnership: “Net4s is een organisatie met rijke domeinkennis en ervaring in het utility-domein. De (technische) adviseurs binnen Net4s zijn al langere tijd werkzaam bij diverse utility bedrijven, zowel in Water, Gas en Electra. Daarnaast vindt er al langere tijd kennisuitwisseling plaats tussen Esri en Net4s over onder meer de ArcGIS-extensie UNM. Binnen het partnership focust Net4s zich op (technische) consultancy rondom de planvorming, implementatie en beheer van ArcGIS-technologie en Esri Nederland op de verkoop en onderhoud van ArcGIS. Daarmee vullen we elkaar prima aan. Naast technisch hoogwaardige consultancy, levert Net4s met tooling als ‘NLCS Ex&Import’ en ‘Auto Publisher’ een prima aanvulling op bestaande technologie.”

Tags:

Data, ArcGIS, Geodata

Company:

Esri, Net4s

Partners