20-12-2016

Pyramid Analytics wint Dresner Advisory Services Technology Innovation Award 2016

Deel dit bericht

Pyramid Analytics heeft een Dresner Advisory Services Technology Innovation Award 2016 gewonnen in de Collective Insights-categorie.

De prijsuitreiking identificeert leiders op basis van verschillende Wisdom of Crowds-marktonderzoeken uit 2016. Deze rapporten zijn gebaseerd op gegevens van eindgebruikers en schetsen een realistisch beeld van de business intelligence en analytics-industrie.

Omri Kohl, mede-oprichter en CEO van de Pyramid Analytics, is erg blij met deze award van Dresner Advisory Services. “Vanaf het begin is onze focus geweest om te innoveren en bedrijven te helpen het bereik en de impact van analytics te vergroten. Pyramid Analytics BI Office is een compleet analytics-platform, waarmee organisaties kunnen samenwerken in een self-service, centraal bestuurde omgeving, en hun bedrijf kunnen transformeren door middel van inzichten uit data.”

Collective Insights
De Wisdom of Crowds 2016 onderzoeksrapporten selecteren de topleveranciers in acht categorieën. Elk rapport onderzoekt de huidige trends op gebieden als implementatie, gebruikerswensen en marktoplossingen. De categorie Collective Insights staat voor een proces waarbij twee of meer mensen of organisaties samenwerken om een ​​gemeenschappelijke visie te ontwikkelen, die vervolgens wordt gedeeld en gebruikt om consensus te ontwikkelen. Het omvat governance-mogelijkheden voor het sturen van content-creatie en het delen ervan. Dit verbetert de consistentie van informatie en versnelt besluitvorming in groepen.
“Met onze Technology Innovation Awards willen we laten zien welke leveranciers een belangrijke rol spelen in het leveren van complete oplossingen in verschillende thematische gebieden,” zegt Howard Dresner, oprichter en chief research officer bij Dresner Advisory Services. “We feliciteren Pyramid Analytics met haar prestatie dit jaar.”

Meer informatie: Pyramid Analytics

Partners