13-10-2016

Talend Connect EMEA 2016: Gebruik data voor onbeperkte mogelijkheden

Deel dit bericht

Talend kondigt het Talend Connect EMEA evenement aan en maakt de agenda bekend van haar 8e jaarlijkse gebruikersconferentie. Talend Connect EMEA vindt op donderdag 17 november plaats in Parijs en is een ‘must-attend’ pan-Europees evenement voor zakelijke beslissers, CIO's, data wetenschappers, architecten en ontwikkelaars. De conferentie is de perfecte gelegenheid om rechtstreeks oplossingen te horen van executives en industrie innovators. Klanten kunnen kennismaken met de Talend oplossingen, en praktische ervaringen opdoen over succes in de cloud en met big data.

Talend Connect is een forum waar klanten, partners, directies van bedrijven, industrie-analisten en experts hun ideeën en de beste aanpak van uitdagingen kunnen delen voor cloud, big data, self-service en het internet-of-things. Dit jaar biedt de conferentie de deelnemers een kans om uit de eerste hand van klanten in testimonials en demonstraties te horen hoe:
- het succes van big data projecten te stimuleren door middel van het gebruik van managed data lakes;
- legacy datawarehouses naar cloud datawarehouses te migreren, zoals Amazon Redshift, om op grote schaal, on-demand toegang tot bedrijfsinformatie mogelijk te maken;
- self-service als een deliverymodel te managen zodat werknemers beter gebruik kunnen maken van data in hun dagelijkse taken.

Talend Data Masters
Verder worden de winnaars bekend gemaakt van Talend’s jaarlijkse klanten en partners awards programma, de Talend Data Masters. Talend Connect vindt plaats op donderdag 17 november 2016 van 8:30 - 18:00 uur. Voor meer informatie en inschrijven voor Talend Connect EMEA, kunt u terecht op: talendconnect2016.fr
Geïnteresseerden kunnen ook afstemmen op voor live updates, zowel in de aanloop naar en selecteer live streams tijdens het evenement door het volgen van Talend op Twitter @Talend, Facebook en de hashtag #TalendConnect. Social live streams zullen worden uitgezonden via Facebook Live and Periscope.

De voorlopige lijst van presentatoren van Talend Connect bestaat uit:
- Mike Tuchen, Talend Chief Executive Officer,
- Laurent Bride, Talend Chief Technology Officer,
- Jamie Sutphin, Big Data Services Architect, UNOS
- Gautier Poupeau, Data Architect, The French National Audiovisual Institute (INA)

Partners