03-05-2016

Pyramid Analytics bezet eerste plaats in Dresner 2016 BI Report

Deel dit bericht

Pyramid Analytics, leverancier van enterprise Business Intelligence software, is verheugd over de nummer-een ranking in de Collective Insights Market Study van Dresner Advisory Services. Pyramid Analytics staat met haar BI Office platform bovenaan in een lijst van 22 leveranciers en wordt aangemerkt als ‘Strongest Collaborative and Governed Business Intelligence Solution in the Industry’.

Het Collective Insights rapport van Dresner is een wereldwijde analyse van Collaborative Business Intelligence software met inbegrip van criteria voor de gebruiker en content governance. De score is gebaseerd op Dresner's eigen meetsysteem om prestaties van leveranciers te beoordelen. Dit onderzoek helpt gebruikers van BI-technologie te bepalen welke leverancier aan hun vereisten voldoet. Pyramid Analytics BI Office wordt erkend voor de krachtige collaborative BI-functionaliteit, die een combinatie biedt van governed data discovery, data storytelling en integratie met enterprise collaboration frameworks.

Datagedreven organisaties
Volgens CEO en mede-oprichter Omri Kohl van Pyramid Analytics valideert de erkenning als leider in dit voor hem belangrijke brancherapport, samen met een snel groeiend klantenbestand, Pyramid Analytics' BI Office analytics platform als een voorkeursoplossing voor de bedrijven die klaar staan om te concurreren en te groeien als datagedreven organisaties. "We zijn er trots op om erkend te worden voor ons aanbod van een analytics platform dat is ontworpen voor samenwerking, waardoor belanghebbenden het inzicht verkrijgen dat benodigd is voor betere beslissingen”, aldus Kohl.

Pyramid Analytics BI Office krijgt de eerste plaats in de ranking vanwege het sterkste aanbod van functionaliteit op de volgende kritische gebieden:
- Collaboration: Annotatie, delen, ranking en onderhoud van discussiethreads rond content.
- Governance: Data lineage, versiebeheer, sign-on, gedefinieerde toegangsniveaus, tracking van gebruik, certificatie van officiële gegevensbronnen.
- Data storytelling: Author highlighting, navigatiehulpmiddelen, gebruikersinteractie en auteurgedefinieerde flows.
- Integratie met Enterprise Collaboration Frameworks: ondersteuning voor Yammer, Jive en Chatter.

Als een compleet analytics platform dat self-service analytics met centrale data governance in balans brengt, biedt BI Office bedrijven een geoptimaliseerde samenwerking. Deze samenwerking door datasets en rapporten heen is meer dan het delen van content, context, en een bron van de waarheid. Het omvat hergebruik van business logica (aangepaste berekeningen en sets) om de consistentie door de gehele organisatie te behouden. Door alle functionele gebieden en analytische workflows stelt BI Office individuen - beslissers, kenniswerkers en ’power users’ - in staat om samen slimmere datagedreven beslissingen te nemen.

Klik hier voor de 2016 ‘Collective Insights Market Study’ door Dresner Advisory Services.

Meer informatie: PyramidAnalytics.com

Partners