02-02-2016

Splendid Data en Tectrade komen met PostgresPURE oplossing voor enterprise markt

Deel dit bericht

PostgresPURE is een volledig Open Source alternatief voor Oracle. Omdat PostgresPURE geen vendor lock-in creëert kan men data ‘bevrijden’ met een migratie van een bestaande Oracle-omgeving naar PostgresPURE en de TCO verlagen.

Met ruim twintig jaar expertise in complexe Oracle-omgevingen, in combinatie met jarenlange ervaring in Postgres-omgevingen, beschikt Splendid Data over de kennis om het werken met Postgres te optimaliseren. Tectrade heeft jarenlange ervaring op het gebied van hardware en software oplossingen voor enterprise organisaties. De laatste jaren is Tectrade zich gaan specialiseren op het gebied van Enterprise Hybride IT en worden complete merkonafhankelijke oplossingen geboden.

"De vrijheid en dynamiek van hybride IT-omgevingen vormen de ideale basis voor gemigreerde Oracle omgevingen. Tectrade heeft op dit gebied de juiste en bewezen expertise en vormt daardoor de ideale business partner voor Splendid Data," zegt Coen Hamers, Commercial Director bij Splendid DataHolding.

"De samenwerking met Splendid Data, geeft ons de mogelijkheid om onze klanten een enorme kostenbesparing te bieden. De geoptimaliseerde database omgeving van PostgresPURE in combinatie met de kracht van IBM Power helpt organisaties aan een significante verlaging van hun TCO. Deze complete PostgresPURE oplossing, is een mooie aanvulling op ons portfolio," stelt Ronald van Heek, Chief Commercial Officer bij Tectrade. "Het is tevens een extra bevestiging van onze strategische investeringen en inspanningen op het gebied van Enterprise Linux binnen datacenter omgevingen met IBM LinuxONE en IBM Power8 en Flashstorage technologie. We zien Enterprise Linux zoals Suse en Redhat een enorme groei doormaken in het enterprise datacenter, gedreven door kostenbesparingen, standaardisatie en efficiency, maar ook door Cloud, Analytics en SAP HANA. Wij hebben al het vertrouwen in de complete open source PostgresPURE oplossing en verwachten hier veel organisaties mee te kunnen helpen."

In Tectrade’s Cloud Innovation Center in Culemborg is een complete PostgresPURE oplossing op een IBM Power8 machine geïnstalleerd, waardoor demonstraties en simulaties aan klanten en prospects van beide ICT dienstverleners getoond kunnen worden. In de praktijk is gebleken dat deze omgeving niet alleen twee keer zo snel is maar dat de kosten ook nog eens gemiddeld de helft lager liggen dan een vergelijkbare omgeving waar geen gebruik is gemaakt van Power.

Meer informatie:
http://www.splendiddata.com
https://www.tectrade.nl/

Partners