09-07-2014

AMIS Technology blog bestaat 10 jaar

Deel dit bericht


AMIS, specialist in Oracle en Java, viert het 10-jarig bestaan van de AMIS Technology blog. Deze blog was 10 jaar geleden één van de eerste bedrijfsblogs over Oracle en Java technologie en sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde bron van hulp en informatie voor duizenden Oracle ontwikkelaars, architecten en database administrators. De blog bevat inmiddels ruim 2.500 artikelen van zo’n 100 verschillende auteurs, in totaal goed voor 30 miljoen page views.

Lucas Jellema (foto), CTO van AMIS, vertelt: “De AMIS Technology blog is 10 jaar geleden gestart uit liefde voor ons vak en uit enthousiasme voor kennisdelen. Dit enthousiasme heeft geresulteerd in een zeer goed gelezen Technology blog, waar we kennis, opinie, onderzoeksresultaten en reviews delen. We hebben gemiddeld 5.000 unieke bezoekers per dag. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op. De AMIS Technology blog wordt ook zeer gewaardeerd door vooraanstaande Oraclespecialisten. Een aantal quotes van hen zijn op de AMIS Technology blog te lezen.”

De AMIS Technology blog heeft een grote bijdrage geleverd aan veel verschillende Oracle awards die aan AMIS zijn toegekend. De meest recente voorbeelden zijn de Oracle Middleware Partner of the Year Award 2014 en de Oracle EMEA SOA Partner Community Award 2014, waarbij de AMIS blog artikelen door de jury als excellent zijn bestempeld. Ook zijn er door de jaren heen drie Oracle ACE awards toegekend naast vier Oracle ACE Director nominaties, waarbij wordt gekeken naar de technische expertise en referenties maar ook naar de bijdrage aan de Oracle community.Niet voor niets komt een significant aantal lezers van de AMIS Technology blog uit Redwood Shores, daar waar het Oracle hoofdkantoor is gevestigd.

Lees meer op AMIS Technology blog.

WK
 

Tags:

Software

Partners