08-07-2013

Microsoft Nederland stelt Edwin Hageman aan als algemeen directeur

Deel dit bericht


Edwin Hageman start per 1 september 2013 als algemeen directeur bij Microsoft Nederland. Hij volgt Theo Rinsema op, die zijn carrière voortzet bij Microsoft West-Europa.

Hiervoor was Edwin Hageman werkzaam bij BT, de laatste drie jaar als Chief Executive Officer Benelux. In die rol leidde hij de organisatie van een traditionele telecom leverancier naar een netwerkgebaseerde IT-diensten organisatie.

BT
Als Managing Director, Managed Security- and Mobility services bij Infonet maakte Edwin, door de overname door BT in 2004, de overstap naar BT Global Services. In deze periode integreerde hij de diensten van Infonet met de wereldwijde portfolio van BT. In 2007 werd hij lid van het Benelux executive team en verantwoordelijk voor strategie, marketing en producten. Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor het productportfolio voor grootzakelijke klanten in Europa, Latijns Amerika en Asia Pacific.

KPN
Edwin startte zijn carrière bij KPN Nederland, waar hij verschillende marketing- en salesrollen bekleedde. Hij verhuisde in 1999 naar de Verenigde Staten om het kantoor van KPN aan de westkust te leiden. Hij kwam in 2001 terug naar Nederland en startte bij Infonet.

Door: Witold Kepinski 

 

Tags:

Software

Partners