06-05-2013

Visser & Smit Marine Contracting (VSMC) eerste Benelux-gebruiker IFS Touch App

Deel dit bericht


Visser & Smit Marine Contracting (VSMC) in Papendrecht is de eerste IFS Benelux-klant die gebruik maakt van de IFS ‘Notify Me’ Touch App. IFS Notify Me is een app die projectmanagers en -leiders in staat stelt overal administratieve taken uit te voeren. Daarnaast profiteert het bedrijf van up-to-date informatie over alle projecten.

Als leverancier van Subsea Cable Connections biedt VSMC complete zeekabelprojecten die een cruciale rol spelen in het transport van elektriciteit, data en telecommunicatie. Doordat VSMC aan verschillende offshoreprojecten in verscheidene regio’s werkt, heeft het bedrijf een veilige en realtime kostenrapportage nodig om zo de controle te houden op alle internationale projecten.

VSMC besloot IFS Notify Me, onderdeel van de IFS Touch Apps-familie, in te zetten om zo projectdirecteuren de inkooporders en facturen eenvoudig, op elk gewenst moment en op elke willekeurige locatie te kunnen laten goedkeuren. Zo hoeven ze deze taken niet meer per se uit te voeren op kantoor en zijn de VSMC-projectdirecteuren in staat om processen snel goed te keuren. Dit resulteert in een beter en actueel inzicht in  de projectkosten. De IFS Touch App draait op Windows 8-tablets die standaardzijn binnen het bedrijf.

Borg van Katwijk, financieel directeur bij Visser & Smit Marine Contracting, over de keuze voor de native business-apps van IFS: “Onze mensen worden steeds mobieler. Door gebruik van onze business-apps, zoals IFS Notify Me, hoeven medewerkers voor bepaalde taken niet per se achter hun bureau te zitten. IFS Notify Me stelt ze in staat inkooporders en facturen goed te keuren en andere cruciale taken uit te voeren, onafhankelijk van plaats en tijd: thuis, op kantoor of onderweg. Dit vergroot de productiviteit en verzekert ons bedrijf van up-to-date informatie in ons centrale ERP-systeem. Daarnaast is VSMC nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe touch-apps binnen IFS.”


Partners