12-04-2013

SLTN wint openbare aanbesteding bij Dienst Uitvoering Onderwijs

Deel dit bericht


SLTN heeft de openbare aanbesteding voor High End Servers en Storage oplossing bij de Dienst Uitvoering Onderwijs gewonnen. Met de opdracht, die een looptijd heeft van 2 jaar en met maximaal 2 jaar kan worden verlengd, is een contractwaarde van minimaal 3 miljoen euro gemoeid.

"SLTN is trots op het winnen van deze openbare aanbesteding. Het winnen van een dergelijke Europese aanbesteding is, naast een uitstekende prijs-­prestatie verhouding, mogelijk gemaakt door de jarenlange kennis en ervaring van SLTN met betrekking tot de meest bedrijf kritische server en storage omgeving van klanten van deze omvang. Bij de Dienst Uitvoering Onderwijs werkt SLTN nauw samen met IBM om een maximale beschikbaarheid van de systemen te garanderen." aldus Eugene Tuijnman, CEO van SLTN. "In deze digitale tijden waarbij cyber crime helaas een steeds belangrijkere negatieve rol speelt in de beschikbaarheid van IT systemen, is het goed te weten dat de Dienst Uitvoering Onderwijs gebruik gaat maken van de laatste technologie en daarmee risico's zo veel mogelijk beperkt."

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is ontstaan op 1 januari 2010 uit een fusie tussen de InformaAe Beheer Groep (IB-­?Groep) en Centrale Financiën Instellingen (CFI). DUO is de uitvoeringsorganisaAe van de overheid voor het onderwijs en DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Bij DUO waren in 2012 669.000 studenten ingeschreven, verdeelt over 8.185 onderwijs instellingen.

Tags:

ICT-branche

Partners