12-09-2024

Qlik biedt AutoML-updates

Deel dit bericht

Qlik verbetert haar AutoML-mogelijkheden. De updates maken het eenvoudiger voor teams om machine learning-modellen te ontwikkelen en in te zetten, met ingebouwde analysemogelijkheden voor real-time voorspellingen.

Dankzij de integratie met Qlik Cloud kunnen organisaties proactief datagedreven beslissingen nemen, beter inspelen op markttrends en omgaan met uitdagingen. De Qlik AutoML-updates brengen onder meer:
• Intelligente modeloptimalisatie: Vereenvoudigt het bouwen en inzetten van machine learning-modellen door automatisch iteraties en best practices toe te passen, wat resulteert in betere prestaties met minimale inspanning.
• Native machine learning analytics: Met automatisch gegenereerde dashboards kunnen gebruikers eenvoudig de prestaties van modellen analyseren en vergelijken.  
• Naadloze integratie met Qlik Cloud: Integreert volledig met Qlik Cloud en maakt gebruik van bestaande data-infrastructuren om een consistente ervaring te bieden die efficiënte, datagedreven besluitvorming ondersteunt.      
• Uitgebreide MLOps-mogelijkheden: Garandeert de nauwkeurigheid van modellen door geautomatiseerd toezicht, bijscholing en beheer. Hierdoor blijft de betrouwbaarheid van de AI-resultaten gewaarborgd.

De updates maken het voor analyseteams mogelijk om proactieve beslissingen te nemen en modellen beter te begrijpen via een gebruiksvriendelijke, codevrije interface. De verbeteringen omvatten real-time API-toegang voor actuele inzichten, scenario-analyse en verbeterde beveiliging. Meertalige ondersteuning zorgt voor wereldwijde toegankelijkheid, terwijl monitoring en bijscholing van AI-modellen de nauwkeurigheid van voorspellingen garanderen.

Company:

Qlik

Partners