11-09-2024

Collibra en Reltio werken samen aan Data Governance

Deel dit bericht

Reltio, aanbieder in oplossingen voor data-unificatie en -beheer, kondigt de Reltio Integration for Collibra aan, een kant-en-klare integratie met het Data Intelligence Platform van Collibra. Deze integratie belooft volgens de bedrijven een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop bedrijven hun vertrouwde databronnen ontdekken, begrijpen en gebruiken.

De lancering van de kant-en-klare integratie met Collibra is ontworpen om datateams en -gebruikers naadloze toegang te geven tot hoogwaardige data binnen de hele onderneming. Als gevolg van gefragmenteerde databronnen en talrijke transformaties hebben datateams en gebruikers lang moeite gehad om data te vinden, te begrijpen en te vertrouwen. Collibra pakt deze uitdagingen aan, maar zonder een native integratie nemen Reltio-klanten vaak hun toevlucht tot dure, tijdrovende aangepaste integratieprojecten die voortdurend onderhoud vereisen.

Met de Reltio-integratie voor Collibra kunnen gebruikers nu gemakkelijk hoogwaardige, goed beheerde gegevens vinden en gebruiken. Gebruikers krijgen ook end-to-end zichtbaarheid voor hun data-assets dankzij de datalineage-mogelijkheden van Collibra.

“Data governance en toegankelijkheid zijn van cruciaal belang voor zakelijk succes in de huidige datagestuurde wereld”, zegt Laura Sellers, Chief Product Officer bij Collibra. “De nieuwe Reltio-integratie voor Collibra illustreert onze toewijding om klanten te voorzien van de tools die ze nodig hebben om naadloos toegang te krijgen tot hun data en deze te beheren. Door de sterke punten van de data-unificatiemogelijkheden van Reltio te combineren met het uitgebreide Data Intelligence Platform van Collibra, stellen we bedrijven in staat om het volledige potentieel van hun data te ontsluiten, zodat ze sneller en met meer vertrouwen geïnformeerde beslissingen kunnen nemen. Deze integratie is een belangrijke stap voorwaarts in onze gezamenlijke missie om databeheer en -governance binnen bedrijven te verbeteren.”

De Reltio Integratie voor Collibra is ontworpen voor klanten die Reltio Customer 360 Data Product en/of Reltio Multidomain MDM gebruiken. Het is beschikbaar via Reltio en staat vermeld op de Collibra Marketplace, waar Reltio een Collibra Silver Technology Partner is.

Partners