18-07-2024

VANAD Group neemt CyberTwice over

Deel dit bericht

VANAD Group heeft ICT-bedrijf CyberTwice overgenomen. VANAD Group is een internationaal opererend familiebedrijf met ruim 1.500 medewerkers dat innovatieve bedrijfsoplossingen levert op het gebied van software, informatie- en communicatietechnologie.

Zowel VANAD Group als CyberTwice zijn internationaal actief. CyberTwice, in 17 landen actief, is een Independent Software Vendor (ISV) die applicaties voor ondernemingen en overheden ontwikkelt op basis van Azure (Microsoft). De nestoren van beide familiebedrijven zijn gezamenlijk zo’n 110 jaar werkzaam in de ICT-sector.

Ad Nederlof (77), oprichter van VANAD Group: “Ik ben blij met de synergie tussen beide bedrijven én beide families. VANAD Group heeft inmiddels bewezen dat we jonge bedrijven tot wasdom kunnen brengen. Hierbij zijn we altijd op zoek naar ICT-bedrijven met een mooie product-markt combinatie, zoals CyberTwice.” Ook Sil Steffens (72), oprichter van CyberTwice, is content met de overname: “Hiermee is de continuïteit van onze klanten en medewerkers gewaarborgd." Radboud Heinink, al 14 jaar actief binnen de VANAD Group, wordt de nieuwe Managing Director van CyberTwice.

Cloud oplossing voor IP Toegangscontrole via Microsoft Teams
Bij CyberTwice in Heerhugowaard werken 13 hoog gekwalificeerde mensen aan de nieuwste technologieën. Zo heeft CyberTwice in 2020 de CyberGate SaaS (Software-as-a-Service) dienst geïntroduceerd voor toegangscontrole via Microsoft Teams. Hiermee kunnen IP Video Deur Intercoms, IP Luidsprekers en IP CCTV Camera’s communiceren met Microsoft Teams gebruikers, met zowel spreek- luisterverbinding als live video. Door de vastlegging met ATTEST (de Communications & Surveillance Recording-oplossing voor Microsoft Teams) wordt gegarandeerd dat alle Teams-gesprekken en -meetings worden opgeslagen op een manier die voldoet aan de wet- en regelgeving.

Company:

VANAD Group

Partners