16-07-2024

Celonis en Emporix lanceren Emporix Orchestration Engine

Deel dit bericht

Celonis en Emporix lanceren de Orchestration Engine: een AI-gestuurde oplossing voor procesorkestratie. Het platform is ontworpen om bedrijven te ondersteunen bij het volledig optimaliseren van hun processen. De Emporix Orchestration Engine is het eerste platform dat processen orkestreert terwijl het rekening houdt met de context, en processen hier vervolgens op aanpast.

Door gebruik te maken van het Process Intelligence platform van Celonis, kunnen bedrijven hun activiteiten end-to-end en in real-time beheren. Dit stelt hen in staat flexibele, datagestuurde operaties op te zetten en de efficiëntie te verhogen. Dankzij AI worden processen continu geoptimaliseerd met minimale betrokkenheid van mensen.

De belangrijkste mogelijkheden van de Orchestration Engine zijn onder andere:
• Procesverandering op schaal: De Orchestration Engine stelt teams in staat om belangrijke veranderingen door te voeren door te fungeren als een orkestratielaag die systemen, teams en automatiseringen moeiteloos integreert.
• Intelligente uitvoering: Aangedreven door het Celonis Process Intelligence Platform voert de Orchestration Engine contextbewuste acties uit, waarbij het proces in real-time wordt gemonitord en dynamisch wordt aangepast op basis van de resultaten. Dit zorgt voor flexibele en intelligente procesorkestratie.
• Minder complexiteit: De Orchestration Engine vereenvoudigt de complexiteit van het proceslandschap van elke organisatie en biedt zowel controle als real-time inzicht.

Gebruikers van de Orchestration Engine kunnen significante resultaten behalen in onder meer de supply chain, financiën en klantenservice. Een online retailer kan bijvoorbeeld deze oplossing inzetten om automatisch voorraadkortingen, spot buys, voorraadoverdrachten en alternatieve productaanbevelingen te beheren. Dit verbetert het werkkapitaal en zorgt voor een naadloze klantervaring.

Partners