Met Power BI rapporteren op data uit Dynamics NAV en non-NAV?
(21-11-2019)

Deel dit bericht

Vindt u het ook lastig en tijdrovend om te rapporteren op data uit Dynamics NAV in combinatie met data uit andere systemen? Kijk dan eens naar Analytics4NAV! Op donderdag 21 november presenteren en demonstreren wij het gemak van deze kant-en-klare BI oplossing tijdens het evenement Dynamics Experience 2019 voor Microsoft Dynamics gebruikers. Als sponsor van dit evenement nodigen wij u graag uit!

Analytics4NAV is een BI-oplossing die de eindgebruiker aanspreekt door gebruik van Power BI. Ook de rapportenbouwer wordt er blij van, omdat er geen kostbare tijd meer verloren gaat aan het telkens moeten prepareren en koppelen van data uit diverse bronnen. Eenvoud en self-service analyse op kant-en-klare kubussen, dat zijn de sleutelwoorden.

Als Gold Partner van Microsoft op het gebied van Business Analytics kan Ensior niet ontbreken in het programma van de Dynamics Experience. Dé gelegenheid voor u dus om inzicht te krijgen in de rapportage mogelijkheden op MS Dynamics NAV. En wist u dat deze oplossing, gebaseerd op SQL Server, ook de basis biedt voor predictive analysis en data science? In de sessie tonen wij u een voorbeeld.

Om dit evenement bij te wonen, is pre-registratie vereist. Als sponsor nodigen wij u hierbij graag uit om dit event gratis bij te wonen. Kies bij de registratie voor de optie "Promotiecode opgeven" en gebruik de promotiecode KLDE19ENS. Op deze webpagina vindt u tevens meer informatie over het evenement. Let op! Er zijn slechts 20 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Wij kijken ernaar uit u 21 november te mogen verwelkomen!

Partners