10-08-2017

Oracle lanceert next-generation Cloud Applications

Deel dit bericht

Oracle introduceert nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Cloud Applications. De innovaties in versie 13 van Oracle Cloud Applications verbeteren de gebruikerservaring en bieden meer mogelijkheden voor zakelijke gebruikers door het hele bedrijf, zoals klantenservice, de financiële afdeling, HR en supply chain-professionals.

“We ondersteunen organisaties, van groot tot klein, graag bij het transformeren van hun kritische bedrijfsfuncties om hun groei te stimuleren en ze te helpen competitief te blijven”, zegt Steve Miranda, executive vice president of applications development bij Oracle. “Met de nieuwste versie van Oracle Cloud Applications introduceren we honderden innovaties, zoals grote verbeteringen van onze supply chain management-suite. Daarmee helpen we klanten bij het creëren van intelligente, connected en klantgerichte supply chains. Daarnaast introduceren we een gloednieuwe oplossing die de kloof tussen sales en klantenservice kleiner maakt en zo de klantervaring verbetert. Verder verbetert de nieuwe release ook de ervaring van gebruikers en bevat deze klantgerichte veranderingen voor human resources en financiële afdelingen.”

Oracle Cloud Applications biedt een geïntegreerde suite van applicaties waarmee organisaties bedrijfsflexibiliteit verhogen en kosten verlagen. De nieuwste versie bevat nieuwe functies en verbeteringen van Oracle Supply Chain Management (SCM) Cloud, Oracle Customer Experience (CX) Cloud Suite, Oracle Enterprise Resource Planning (ERP) Cloud en Oracle Human Capital Management (HCM) Cloud. Daarnaast verbetert Oracle de algehele gebruikerservaring van Oracle Cloud Applicaties. Klanten kunnen hun ervaring nu personaliseren voor meer productiviteit, inzicht en betere samenwerking.

Oracle SCM Cloud
Oracle SCM Cloud biedt het end-to-end-overzicht, -inzicht en -mogelijkheden die organisaties nodig hebben om slimme supply chains te creëren. Versie 13 van Oracle SCM Cloud introduceert meer dan tweehonderd functies en zes nieuwe producten: Sales and Operation Planning, Demand Management, Supply Planning, Collaboration, Quality Management en Maintenance. Deze innovaties veranderen traditionele supply chain-systemen in connected, uitgebreide flexibele en klantgerichte supply chain-managementfuncties.

Oracle CX Cloud Suite
Versie 13 van Oracle CX Cloud Suite introduceert innovaties in Oracle Sales Cloud, waaronder verbeterde mogelijkheden voor mobiel en datavisualisering en een reeks nieuwe mogelijkheden die de productiviteit van salesmedewerkers verhogen. Daarnaast breidt Oracle haar CX Cloud Suite uit met Oracle Engagement Cloud: een oplossing die sales- en servicemogelijkheden combineert.

Oracle ERP Cloud
Oracle ERP Cloud helpt organisaties bij het verhogen van bedrijfsflexibiliteit, het verlagen van kosten en het verminderen van IT-complexiteit, om zo innovatie en bedrijfstransformatie te stimuleren. Met diepte en breedte bieden Financials, Procurement, en Project Portfolio Management (PPM), organisaties de mogelijkheid om sneller te innoveren via diepere domeinfunctionaliteiten zoals Dynamic Discounting en Multi-Funding. Branchebrede dekking voor betere opleidingen, financiële dienstverlening en productie en uitgebreide landlokaliseringen voor India en Brazilië, stellen daarnaast organisaties van verschillende formaten en in verschillende branches en locaties in staat om snel en eenvoudig van de nieuwe versie te profiteren.

Oracle HCM Cloud
Oracle HCM Cloud voorziet organisaties van moderne HR-technologieën die samenwerking mogelijk maken, talentmanagement optimaliseren, compleet inzicht bieden in het personeelsbestand, bedrijfsefficiëntie verhogen, en het voor iedereen eenvoudiger maken om vanaf welk apparaat dan ook verbinding te maken. Versie 13 is een verbetering van Oracle’s end-to-end-oplossing voor alle HCM-processen, met de introductie van uitgebreide personalisatie van gebruikerservaring en branding en de toevoeging van extra Tier 1-lokaliseringsondersteuning. Daarnaast biedt het meer mogelijkheden voor bedrijven met zeer flexibele werkroosters, zoals in de retail en de gezondheidszorg.

Meer informatie: Oracle Cloud

Company:

Oracle

Partners