26-07-2017

Lieven Verhaevert nieuwe CEO van Ordina Belgium & Luxemburg

Deel dit bericht

Lieven Verhaevert is de nieuwe CEO van Ordina Belgium & Luxemburg. Hij is maandag 24 juli in dienst getreden. Lieven Verhaevert volgt Franky Van Damme op die in november vorig jaar tijdelijk de rol van CEO op zich nam.

Verhaevert was General Manager Insurance bij CSC & DXC Technology, waar hij verantwoordelijk was voor de resultaten in België, Luxemburg, Spanje, Portugal, Frankrijk en Italië. In eerdere functies was hij werkzaam voor KPMG, PwC en IBM. Hij heeft ruime ervaring in de financiële sector en beschikt over uitgebreide expertise in het leiden van teams die business consulting, ICT- en outsourcingdiensten leveren. Ook begeleidde hij klanten en projectteams bij impactvolle veranderingstrajecten van value discovery tot en met value delivery.

CEO Jo Maes van Ordina N.V. heeft het volste vertrouwen in Lieven. “Ik weet dat de Ordina Benelux-club met Lieven verder aan de toekomst kan bouwen en dat hij met passie en enthousiasme de ambities van Ordina mede zal vormgeven en ondersteunen."

Tags:

management, ICT

Company:

Ordina

Partners