12-06-2017

Goldfish ICT overgenomen door SAP-consultancybedrijf itelligence Benelux

Deel dit bericht

Goldfish ICT uit Waardenburg en itelligence Benelux Holding hebben bekend gemaakt dat itelligence Benelux Holding alle aandelen Goldfish overneemt en Goldfish ICT onderdeel wordt van de itelligence Group. itelligence AG is SAP-consultancybedrijf voor de MKB-sector en verstevigt met de overname haar aanwezigheid in de Benelux.

Norbert Rotter, CEO itelligence AG: "Met Goldfish versterken we onze aanwezigheid in de economisch belangrijke Benelux-regio, waardoor we toegang krijgen tot interessante, snel groeiende klanten, met name uit de farmaceutische industrie en de Life Science- en agrarische sectoren. Het SAP-portfolio van itelligence kan in deze marktsegmenten zorgen voor een enorm innovatiepotentieel voor onze nieuwe Benelux-klanten. We zijn erg blij met de knowhow van onze branche-ervaren Goldfish-collega's, die we in de toekomst wereldwijd willen gaan inzetten."

Goldfish ICT werd in het jaar 2000 opgericht en biedt vandaag de dag als Full Service Provider, naast proces- en IT-consultancydiensten die op SAP-oplossingen zijn gebaseerd, ook een omvangrijk aanbod Managed Service-diensten aan. De ongeveer 70 medewerkers leveren consultancydiensten bij nationale en internationale rollouts voor grote klanten. De focus ligt hierbij met name op de markten Food & Agro, Life Sciences en Chemicals.
Dr. Michael Dorin, CFO itelligence AG: "Door de overname van Goldfish ICT zijn we weer een stap dichter bij ons strategische doel om in elk van onze belangrijkste afzetmarkten de leidende SAP-partner te zijn. In de Benelux is er nu zicht op aanzienlijke verkoopstijgingen in aantrekkelijke groeimarkten."

Internationale oplossingen
itelligence Benelux Holding is onderdeel van het wereldwijd opererende itelligence AG en biedt internationale oplossingen, diensten en ondersteuning aan op het gebied van SAP. Dit jaar is itelligence AG onderscheiden met twee SAP Pinnacle Awards, een voor 'SAP S/4HANA Partner of the Year - Small and Midsize Companies' en een voor 'Digital Marketing Momentum Partner of the Year'.
Wim Jansen, Managing Director itelligence Nederland: "Samen worden Goldfish en itelligence Benelux met meer dan 200 medewerkers en een jaaromzet van 40 miljoen euro een van de leidende SAP-partners in Nederland. Daarnaast kan de excellente sectorspecifieke knowhow van Goldfish als basis dienen voor een meer internationale focus op de groeimarkten Food en Pharma."

De oprichter en partners van Goldfish ICT, Rene Caubo, Frans Nieuweboer en Marcel Pothof, worden onderdeel van de itelligence Group. Ook het managementteam van Goldfish ICT en alle andere medewerkers zullen hun carrière bij itelligence voortzetten.

Meer informatie: itelligence

Partners