11-04-2017

Information Builders organiseert Analytics Accelerator Boot Camp

Deel dit bericht

Information Builders heeft de eerste van haar European Boot Camps aangekondigd voor channel partners die het Analytics Accelerator programma volgen. De Analytics Accelerator Boot Camp vindt op dinsdag 11 en woensdag 12 april plaats in het Europese hoofdkantoor van Information Builders in Amstelveen.

Het Analytics Accelerator programma is aangekondigd in januari van dit jaar, om systeemintegrators en infrastructuurpartners in staat te stellen het volledige portfolio van Information Builders’ WebFOCUS BI en analytics producten te verkopen, tegen hogere omzetmarges. Partners die meedoen met resellerprogramma voor WebFOCUS Business User Edition, Application Edition en de Enterprise Edition worden door de verkoopteams van Information Builders ondersteund met marketing, acquisitie, gratis verkoop- en technische ondersteuning en service bij implementaties.

WebFOCUS
De eerste Analytics Accelerator Boot Camp vindt op dinsdag 11 en woensdag 12 april plaats in het Europese hoofdkantoor van Information Builders in Amstelveen. Tijdens de Boot Camp volgen channel partners twee dagen lang een intensieve cursus, waarin ze voorzien worden van de vereiste markt- en technische kennis voor de verkoop en ondersteuning van WebFOCUS-oplossingen en klantimplementaties.
Op dag 1 krijgen vooral pre-sales engineers een training. De tweede dag staat in het teken van technische training voor systeembeheerders en applicatie-ontwikkelaars, gericht op de ontwikkeling van hoogwaardige WebFOCUS-applicaties.
 
Groeiende markt
Senior Partner Manager EMEA Martijn Möllmann bij Information Builders wil zijn partners graag ondersteunen om nieuwe klanten te verwerven in de groeiende markt van big data- en analyticsoplossingen. “Wij zullen ze voorzien van de benodigde informatie, training, tools en de technologie om de problemen van hun klanten op te lossen. Ik kijk ernaar uit om onze eerste Europese partners welkom te heten bij de Analytics Accelerator Boot Camp.”

Meer informatie over het partnerecosysteem van Information Builders.

Partners