17-01-2017

Pyramid Analytics sluit partnerschap met MagnaVersum

Deel dit bericht

Pyramid Analytics heeft een samenwerking gesloten met MagnaVersum, leverancier van BI & Analytics en App-services. Consultants van MagnaVersum zijn rond de jaarwisseling getraind door Pyramid Analytics om zich te bekwamen in BI Office. MagnaVersum heeft een positie opgebouwd in de Nederlandse gezondheidszorg en wil in 2017 met Pyramid Analytics haar horizon verbreden.

De samenwerking tussen MagnaVersum en Pyramid Analytics werd officieel beklonken nadat vijf consultants hun BI Office-training succesvol hadden afgerond. Volgens Angelika Klidas, Chief Business Officer bij MagnaVersum, ziet haar organisatie veel meerwaarde in de samenwerking met Pyramid Analytics. “Wij hanteren een multi-product strategie en geloven in de enterprise-oplossing die Pyramid Analytics biedt. Onze consultants waren vanaf het begin erg enthousiast over BI Office. Voor ondernemingen die geïnvesteerd hebben in Microsoft-technologie en hun BI-oplossingen willen verbinden met on-premise data is het eigenlijk een no-brainer.”

Slimmere en efficiëntere organisaties
MagnaVersum levert advies en digitale oplossingen rond Business Intelligence en analytics. Vanaf januari gaat MagnaVersum het analytics-platform van Pyramid Analytics aan klanten aanbieden. “Business intelligence en analytics is geen ‘one size fits all’. Met de uitbreiding van ons productportfolio met BI Office zijn wij in staat om onze klanten nog beter op maat te bedienen,” aldus Angelika Klidas, Chief Business Officer bij MagnaVersum.

Toegevoegde waarde
Klidas verwacht dat BI Office in het bijzonder aantrekkelijk zal zijn voor Microsoft Enterprise ondernemingen: “Deze ondernemingen hebben veelal een zogeheten ‘Microsoft-tenzij-beleid’. Hierdoor is het mogelijk om BI Office on-premise neer te zetten, en externe met interne data te combineren, waarmee waarde toegevoegd kan worden voor de organisatie. Het slimmer en efficiënter maken van de organisatie en haar medewerkers zie ik als een groot speerpunt.”
Ook Herbert Ochtman, mede-oprichter en EVP of Business Development van Pyramid Analytics, is erg enthousiast over de samenwerking: “MagnaVersum is een jong en innovatief bedrijf dat organisaties helpt om met moderne digitale oplossingen meer waarde te halen uit hun data. Ze begrijpen de toegevoegde waarde van BI Office voor enterprise-organisaties en zijn daarmee een heel mooie aanvulling op ons partner-ecosysteem.”

MagnaVersum heeft de diensten en consultancy rond Pyramid Analytics per direct officieel opgenomen in haar productportfolio.

Partners