20-12-2016

Talend is Platina sponsor van DW&BI Summit 2017

Deel dit bericht

Talend is, samen met haar Nederlandse implementatiepartner cimt, Platina sponsor geworden van de Datawarehousing & Business Intelligence Summit die op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam plaats vindt.

Talend is leverancier in oplossingen voor Big Data en data-integratie. Eerder dit jaar presenteerde het bedrijf een Data Fabric platform met self-service mogelijkheden waarmee ondernemingen in staat worden gesteld meer datagedreven beslissingen te nemen.
Als grootste implementatiepartner van Talend in Nederland en Duitsland levert cimt sinds 2009 schaalbare en toekomstgerichte oplossingen gebaseerd op het productportfolio van Talend, met een ervaring gebaseerd op meer dan 100 Talend implementaties.

Uitgebreid programma
De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op 28 en 29 maart 2017 in het Mercure Hotel Amsterdam. De DWBI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied als Mark Madsen, Pieter den Hamer, Erik Fransen, Kishan Shri, Rick van der Lans, William McKnight, Jos Kuiper, Rutger Rienks en Bart Baesens. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder andere Fast Data, Data Lakes, Datavirtualisatie, Analytics, Logical Datawarehouse, Data Vault en nog veel meer. Kijk hier voor het volledige programma.

Meer informatie op de website van de DW&BI Summit 2017.

Tags:

DWBI Summit

Company:

Talend, Cimt, DWBI Summit

Partners