07-12-2016

Atos verkrijgt SAP HANA certificatie voor bullion server tot 16 TB

Deel dit bericht

Atos maakt via haar technologische merk Bull bekend dat de high-end enterprise x86-server bullion gecertificeerd is voor het SAP HANA-platform tot 16 TB.

De modulaire en uiterst flexibele architectuur maakt het mogelijk operaties te vereenvoudigen en de productiviteit en IT-efficiency van bedrijven te verbeteren. Klanten kunnen in-memory behoeften gemakkelijk en geleidelijk opschalen en personaliseren met deze schaalbare server met een geheugen van 16 Terabytes. Atos is wereldwijd één van de enige twee spelers dat een platform biedt dat is gecertificeerd met ruim 8 TB.

De belangrijkste voordelen van de 16 TB bullion voor SAP HANA voor klanten wereldwijd:
• Vergelijkbare server-technologie van kleine tot zeer omvangrijke SAP HANA-omgevingen – met deze nieuwe certificatie die is bereikt op basis van een 16 CPU’s applicatiemodel uitgerust met de Intel Xeon Processor E7-v4-reeks, behoren de bullion servers voor SAP HANA tot ’s werelds meest schaalbare platforms. De volledige range ondersteunt organisaties bij de optimalisering van architecturen die draaien op SAP HANA – van 512 GB tot 16 TB databases – op basis van dezelfde technologie en zonder verstoringen.
• Geheugencapaciteit tot 16 TB om te voorzien in de behoeften van bedrijven wereldwijd – Grote bedrijven zijn in staat om hun grootste bedrijfskritische databases te migreren naar SAP HANA en te profiteren van de snelheid en flexibiliteit van het SAP HANA-platform.
 
Groot SAP HANA migratieproject
Atos’ zesjarige contract met Siemens is gefocust op een platform dat draait in de cloud en is gebouwd op het SAP HANA-platform voor dataservices. Het platform - gebaseerd op bullion, de enterprise high-end x86 server van Bull – wordt op een wereldwijde basis ingezet om meer dan 100.000 medewerkers binnen de gehele Siemens Groep te ondersteunen. Dit is één van de grootste SAP HANA-migratieprojecten ter wereld dat wordt ingezet voor de hosting van kritische data in ruim 1 PB geaggregeerde geheugencapaciteit.
Deze reeks van bullion-toepassingen voor SAP HANA versterkt het vermogen van Atos als SAP-partner voor levering van end-to-end SAP-oplossingen.

Meer informatie: Atos

Partners