28-11-2016

Infor benoemt Jan van Dellen tot Country Manager Benelux

Deel dit bericht

Infor heeft Jan van Dellen aangesteld als Country Manager voor de Benelux. Van Dellen gaat zorg dragen voor de verdere uitbouw van de bedrijfsactiviteiten in Nederland en België, het verstevigen van de positie in de markt en het uitbreiden van het partnernetwerk.

Infor is geen onbekende voor Van Dellen (49). Zeven jaar lang was hij werkzaam bij het Nederlandse softwarebedrijf Baan, dat opging in Infor, nadat Infor in 2006 SSA Global overnam. Na zijn carrière bij Baan was Van Dellen 10 jaar werkzaam bij Oracle, waar hij sinds 2009 een managementfunctie vervulde. Voor zijn overstap naar Infor was hij actief als sales director bij EMC.

Grootste cloudregio
Volgens James Hannay, VP Verenigd Koninkrijk & Ierland en Benelux bij Infor, brengt Van Dellen niet alleen een schat aan ervaring in de technologiesector mee, maar bovenal ook strategische inzichten in de markt en een grote dosis enthousiasme. “We zijn dan ook erg verheugd met zijn aanstelling. Hij is de uitgelezen kandidaat om de groei, onder andere in de cloud business, verder uit te bouwen. Nederland was vorig jaar de grootste cloudregio voor Infor en Van Dellen is gedreven om die leiderspositie te behouden.”

Innovatie
Van Dellen zegt over zijn aanstelling: “Vanaf de zijlijn heb ik de ontwikkelingen van het bedrijf altijd gevolgd en de sprongen die het de afgelopen jaren heeft gemaakt zijn uitzonderlijk te noemen. De investeringen in branchespecifieke oplossingen, de gebruiksvriendelijkheid en de cloudstrategie zijn daar debet aan. Ik ben dan ook verheugd deel uit de maken van een organisatie die modernisatie en innovatie hoog in het vaandel heeft staan en zich volledig richt op het maken van standaardsoftware die aansluit bij de wensen en eisen van de klant.”

Meer informatie: Infor

Tags:

Management

Company:

Infor

Partners