20-10-2016

Pegasystems lanceert platform voor procesoptimalisatie met Robotic Automation

Deel dit bericht

Pegasystems kondigt aan dat Pega Robotic Automation volledig samengevoegd en beschikbaar is op het Pega 7 Platform voor Case en Business Process Management en het portfolio van CRM-applicaties.

Voor het eerst kunnen bedrijven het afhandelen van taken – door zowel mensen als robots – op een intelligente manier optimaliseren binnen de gehele organisatie vanuit een centraal platform. Voor organisaties betekent dit dat ze taken effectief kunnen automatiseren, processen beter stroomlijnen, de productiviteit van werknemers verhogen en uiteindelijk ook een hoge klanttevredenheid realiseren.

Repetitieve taken
Bedrijven schakelen in hoog tempo over op efficiencyverhogende en kostenverlagende Robotic Automation software waarmee grote hoeveelheden data en repetitieve taken worden geautomatiseerd. Pega breidt de kracht van Robotic Process Automation (RPA) uit met bewezen BPM en CRM om het potentieel van robotics op nieuwe manieren in te zetten. Bedrijven kunnen nu RPA en BPM gelijktijdig inzetten binnen de gehele organisatie in iedere gewenste combinatie. Door de beide toepassingen samen te voegen in een platform, kunnen bedrijven routinetaken snel afhandelen via robotic automation en hiermee vervolgens alle bedrijfsprocessen verbeteren voor maximaal klantresultaat.

Optimale workflow
Pega Robotic Automation is uitgerust met een besturingssysteem waarmee organisaties al hun robotics processen vanaf een locatie kunnen aansturen. In combinatie met het Pega 7 BPM platform en de case management toepassingen, kunnen bedrijven menselijke handelingen naadloos integreren met robotautomatisering voor een optimale workflow. Eerder dit jaar verwierf Pega OpenSpan, een softwareleverancier van robotic automation, dat draait op meer dan 200.000 desktops bij toonaangevende bedrijven wereldwijd. Deze technologie, vanaf nu op de markt onder de naam ‘Pega Robotic Automation’, is in minder dan zes maanden volledig geïntegreerd met het technologie portfolio van Pega. Pega’s strategie is om alle mogelijkheden standaard onder te brengen in het Pega 7 platform, en zo de eventuele problemen van losse ‘technology stacks’ te vermijden.

Per direct is Pega Robotic Automation volledig geïntegreerd binnen Pega 7 en de Pega applicaties.

Partners