06-10-2016

Lenovo kiest Talend voor stroomlijning Supply Chain Management

Deel dit bericht

Talend meldt dat Lenovo heeft gekozen voor Talend Data Fabric om product- en voorraadgegevens te stroomlijnen van leveranciers, verkopers en productiebedrijven, evenals de repositories, magazijn en e-commerce functies. Door Talend te gebruiken kan Lenovo’s wereldwijde Product Catalog Centre tegenwoordig een eenduidige blik op de voorraad geven aan het wereldwijde netwerk van medewerkers, partners en grote klanten.

In de loop der jaren heeft Lenovo een voorraad gecreëerd met meer dan vijf miljoen unieke productnamen en –kenmerken, maar de informatie over die producten was verspreid over wezenlijk verschillende databases en een scala aan ERP- en voorraadbeheersystemen. Dankzij Talend is Lenovo in staat gesteld de data bij elkaar te brengen en de kwaliteit ervan te valideren. Zo is het mogelijk een degelijke catalogus samen te stellen en het betekent dat met vertrouwen besluiten zijn te nemen.

Meerdere bronnen
Volgens IT senior manager Robin Li bij Lenovo had zijn bedrijf een eenvoudig te gebruiken en flexibele oplossing nodig die de data real-time bij elkaar kan brengen uit meerdere bronnen, en die gegevens dan efficiënt doorstuurt naar het wereldwijde centrum voor voorraadbeheer en orderafhandeling. “De open source architectuur van
Talend gaf ons veel flexibiliteit en bleek in staat heel snel en effectief enorme hoeveelheden data te verwerken.”

Uitstekende klantervaring
Door de product- en voorraadgegevens uit verscheidene bronnen te stroomlijnen, kunnen medewerkers, partners en klanten van Lenovo met Talend Data Fabric in real-time de beschikbaarheid van producten nagaan en hun klanten adviseren over de levering van producten, en tijdschema’s van reparaties en vervanging. Volgens VP Zuidoost-Azië en Japan Kama Brar bij Talend bewijst Lenovo dat een moderne data-architectuur niet alleen leidt tot een doelmatiger bedrijfsvoering, maar ook een uitstekende klantervaring tot gevolg heeft.

Meer informatie: Talend

Tags:

Big Data, ERP

Company:

Talend

Partners