30-06-2016

Synchronos van Innovative Systems erkend als Top-20 MDM Solution voor 2016

Deel dit bericht

Het MDM Institute heeft onlangs de lijst van de Top-20 Master Data Management Solutions voor 2016 gepubliceerd in de meest recente publicatie van Information Management. Het MDM Institute is een onderzoeks- en adviesinstituut dat zich vooral richt op Master Data Management.

Innovative Systems kondigt aan dat zijn Synchronos MDM-oplossing op deze opmerkelijke lijst is geplaatst. Het MDM Institute gaf aan dat Synchronos makkelijk is om te gebruiken en te onderhouden en een minimum aan kosten, middelen of risico's inhoudt. Verder werd er gewezen op de schaalbaarheid en de robuuste functies inzake hiërarchie management en workflow management.

Volgens senior vicevoorzitter Michael Ott van Innovative zijn klanten tevreden dat hun implementaties van MDM meer dan voldoen aan hun kwaliteitsvereisten en in een fractie van de typische tijd en kost kunnen worden beëindigd. “Dankzij de mogelijkheid van Synchronos om snel een prototype te ontwikkelen van de gehele implementatie voor validatie door de zakelijke gebruiker en om al vroeg in het proces problemen te identificeren, is de kritische informatie die nodig is voor een snelle en effectieve implementatie beschikbaar."

Synchronos MDM 4.1 van Innovative Systems werd op de markt gebracht in oktober 2015. De oplossing biedt een multi-domain master data management ter ondersteuning van de werking of besluitvorming en is beschikbaar via SaaS/cloud of implementatie ter plaatse.

Meer informatie over Synchronos MDM
Meer informatie over de Top-20 Master Data Management Solutions van Information Management

Partners