04-05-2016

Talend opgenomen in CRN Big Data 100

Deel dit bericht

Talend, leverancier van big data integratiesoftware, kondigt aan dat CRN, een merk van The Channel Company, Talend heeft opgenomen in de Big Data 100 lijst van 2016.

Deze jaarlijkse lijst erkent de vindingrijkheid van technologieleveranciers die de lat voor datamanagement hoger leggen met innovatieve oplossingen voor het omgaan met de snel toenemende hoeveelheid data. Talend, fabrikant van het eerste en enige data-integratieplatform dat native ondersteuning biedt voor Apache Spark en Spark Streaming, ziet de benoeming als een beloning voor zijn inzet in het leveren van baanbrekende producten die organisaties helpen om ruwe data om te zetten in bruikbare informatie.

Bedrijven worstelen voortdurend met een snel groeiend volume, de snelheid en de verscheidenheid van de informatie die ze dagelijks produceren en gebruiken. Gartner voorspelt dat in 2025 elke branche is veranderd door de digitalisering. 52 procent van de CEO’s en bestuursleden erkent dit onvermijdelijke gegeven en zegt een digitale businessstrategie voor hun organisatie te hebben[1]. Solution providers zijn bezig met een oneindige zoektocht naar innovatieve oplossingen, technologieën en diensten die bedrijven kunnen helpen om big data om te zetten in zinvolle en bruikbare informatie.

Waardevolle leidraad
Als reactie op deze ontwikkeling heeft de redactie van CRN IT-leveranciers in de voorhoede van datamanagement, business analytics en infrastructuur op een rij gezet. Het resultaat is de Big Data 100, een waardevolle leidraad voor solution providers die op zoek zijn naar toonaangevende big data technologie om klanten te helpen om hun bedrijfsvoering te veranderen.
"Big data wordt steeds belangrijker voor veel bedrijven”, zegt Robert Faletra, CEO van The Channel Company. “Organisaties worden geconfronteerd met het beheren van informatiestromen van ongekende omvang en complexiteit. Ze hebben continu behoefte aan krachtigere en efficiëntere hulpmiddelen voor het vastleggen, opslaan, ordenen, beveiligen en analyseren van data om daar belangrijke bedrijfskundige inzichten uit te halen. We zijn trots op de Big Data 100, een lijst van leveranciers die de vindingrijkheid en het oplossend vermogen hebben om ervoor te zorgen dat ze nieuwe doeltreffende manieren vinden om solution providers te helpen met deze gigantische taak. De leveranciers zorgen voor een status quo omdat ze gelijke tred kunnen houden met de snel veranderende eisen op het gebied van data management."

Missie
Talend helpt bedrijven om te gaan met de toenemende hoeveelheid data die wordt gegenereerd door transactieverwerkende systemen, sales- en marketing applicaties, social media en externe databronnen. Talend Big Data Integration software voor Hadoop en Spark, Master Data Management (MDM) en Data Quality management tools, cloud en applicatie-integratie technologieën en Talend Data Fabric, dat meerdere producten combineert in één enkel platform, zorgen ervoor dat digitale en door data gestuurde organisaties meer waarde halen uit big data.
CMO Ashley Stirrup van Talend is vereerd dat Talend deel uitmaakt van CRN's Big Data 100. “Het versterkt onze missie om oplossingen te leveren die door data gestuurde bedrijven vooruit helpen", zei . "Organisaties zijn op zoek naar manieren om waardevolle informatie te halen uit de toenemende hoeveelheid data die wordt gegenereerd door verschillende bronnen. Ze hebben technologieën zoals Talend nodig om de integratie van ongelijksoortige informatie makkelijk te maken en zo écht gebruik te kunnen maken van de waarde van big data.”

De CRN 2016 Big Data 100 lijst is online beschikbaar op www.crn.com/bigdata100.

Meer informatie: www.talend.com

Partners