29-04-2016

Datawatch Monarch 13.3 levert snellere toegang tot gegevens

Deel dit bericht

Datawatch Corporation kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van Datawatch Monarch 13.3, de laatste editie van de self-service data preparation oplossing.

Datawatch Monarch stelt gebruikers in staat om data uit vrijwel elke bron te verwerven, te manipuleren en te mengen. Deze release zorgt volgens het bedrijf voor een betere en snellere toegang tot gegevens en dataverwerking door middel van verbeterde functionaliteit, eenvoud en information governance.

Uit recent onderzoek van Blue Hill Research blijkt dat een data-analist gemiddeld twee uur per dag besteedt aan data preparation activiteiten, wat neerkomt op ongeveer 22.000 dollar per jaar, per analist. Datawatch Monarch zorgt ervoor dat zowel data analisten als zakelijke gebruikers hun aan data preparation bestede tijd drastisch kunnen verminderen, door snel en gemakkelijk data te verkrijgen en voorbereiden die voorheen opgesloten zaten in ontoegankelijke multi-, semi- en ongestructureerde bronnen, zoals tekstrapporten, webpagina's, PDF's, JSON- en logbestanden.
Met de mogelijkheid om niet alleen de juiste gegevens op te halen en te gebruiken, maar alle data die nodig zijn om een compleet overzicht te krijgen, kunnen volgens Monarch gebruikers zich nu focussen op de uitvoering van analyses die tijdige, beter geïnformeerde beslissingen en betere operationele processen tot resultaat hebben.

Belangrijke nieuwe functies van Monarch 13.3 zijn onder meer:
* Fuzzy Matching
* Load Plan Visualisatie
* Smart Append Operations
* Geavanceerde berekeningen
* Prep Filters

Monarch 13.3 bevat ook een nieuwe export naar Angoss Software, verbeterde JSON/XML-connectiviteit, aangepaste rapport format-opties en ondersteuning voor lokalisatie om datasets uit meerdere regio's te personaliseren.

Meer informatie over Datawatch Monarch 13.3

Bekijk het recente webinar 'Wat is nieuw in Monarch 13.3’

Partners