14-03-2016

Pyramid Analytics introduceert BI Office Version 6

Deel dit bericht

Pyramid Analytics, aanbieder van enterprise Business Intelligence software, kondigt de nieuwste versie aan van het vlaggenschipproduct: BI Office Version 6.  Dit is een compleet en uiterst schaalbaar analyseplatform dat ongelijksoortige data bij elkaar brengt in een beheerste omgeving, met de juiste gebruikerservaring en self-service mogelijkheden voor de hele organisatie.

BI Office Version 6 bevat nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om grootschalige implementaties van meer dan honderdduizend gebruikers te ondersteunen. Dit was een belangrijk onderdeel bij het ontwerp, naast veel specifieke verbeteringen voor schaalbaarheid en efficiënte samenwerking. Verbeterde self-service mogelijkheden voor zakelijke gebruikers was een extra prioriteit bij het ontwerp. BI Office Version 6 brengt ook verbeterde datamodellering en analytische capaciteiten, die nu direct in handen komen van zakelijke gebruikers in de hele organisatie.

Volgens Mede-oprichter en CEO Omri Kohl van Pyramid Analytics hebben bedrijven om een datagedreven organisatie te worden een compleet analyseplatform nodig. “BI Office versie 6 maakt het voor iedereen in de organisatie mogelijk informatie te modelleren, verkennen, communiceren, en te verspreiden, resulterend in een echte datagedreven organisatie."

Gartner Magic Quadrant
Pyramid Analytics werd onlangs door Gartner opgenomen in het Magic Quadrant Business Intelligence en Analytics Platform Report, dat een marktoverzicht geeft van Enterprise Reporting-gebaseerde platformen. BI Office wordt hierin als leider erkend voor zowel door de IT-afdeling geleverde als self-service analytics. Daarnaast beoordeelde Gartner BI Office zeer goed in alle vijf categorieën in het Critical Capabilities for Business Intelligence Report.

Meer informatie: www.pyramidanalytics.com

Partners