04-01-2016

Progress benoemt Bob Bogaard tot Regional Sitefinity Partner Manager Benelux

Deel dit bericht

Progress heeft Bob Bogaard (46 jaar) aangesteld als Regional Partner Manager voor Telerik Sitefinity in de Benelux. Binnen deze functie en regio richt hij zich op het versterken van het Telerik Sitefinity partnerkanaal, inclusief de relaties met digital agency- en system integrators. Hiernaast is Bogaard verantwoordelijk voor de regionale co-selling omzet en business planning.



Bob Bogaard heeft twintig jaar werkervaring op het gebied van software en digital marketing. Voordat hij bij Progress aan de slag ging, werkte hij als Enterprise Business Manager bij Sitecore. Hier deed hij veel ervaring op met verkoop van marketing en e-commerce oplossingen en werkte hij nauw samen met geselecteerde strategische partners. Daarvoor was Bogaard ruim 18 jaar werkzaam in diverse strategische salesfuncties bij onder meer Microsoft, IBM en Intel.



“Digital marketeers en developers van digitale diensten worstelen met de enorme toename aan kanalen en apparaten waarmee hun klanten met hun merk wensen te communiceren. De synergie van Telerik Sitefinity en andere Progress-oplossingen levert het meest gebruiksvriendelijke digital marketing en mobile applicatieplatform voor marketeers en ontwikkelaars”, zegt Bob Bogaard. “Ik ben blij dat ik deel uit kan maken van dit team dat werkt aan de beste tools om de optimale customer journey te bieden.”



Telerik Sitefinity CMS en Telerik Sitefinity DEC, beide onderdeel van het Progress CMS- en Digital Experience-portfolio, biedt een content management en digital marketing command center. Dit verbetert multi-site management en synchronisatie, biedt predictive analytics en verbetert de personalisatie van de content en gebruikerservaring. Ruim 2.000 organisaties zetten de Telerik Sitefinity-oplossingen in om hun online business te optimaliseren. 



“Wij zijn verheugd met de aanstelling van Bob als Partner Manager voor de Benelux-regio. We hebben een groeiende partnergemeenschap en een uitgebreide klanten-base in de Benelux. Met Bob op deze plek kunnen we de inzet van ons Telerik Sitefinity-platform naar een nog hoger niveau gaan tillen”, stelt Stephan Leferink, General Manager Progress Benelux.

Partners